Emin Pazarcı

Aort damarı yırtılması nedeniyle hastaneye kaldırılan Akşam Gazetesi yazarı Emin Pazarcı gündeme geldi. Peki, Emin Pazarcı kimdir? Emin Pazarcı boyu kaç, kilosu kaç ve aslen nereli? Emin Pazarcı eşi kimdir? yanıtı haberimizde...

16.10.2020-15:35 - (Son Güncelleme: 16.10.2020-15:35) Emin Pazarcı

Akşam Gazetesi yazarı Emin Pazarcı, aort damarının yırtılmasının ardından hastaneye kaldırılırken gündeme geldi. Emin Pazarcı'nın hayatı araştırılmaya başlandı. Peki, Emin Pazarcı kimdir? Emin Pazarcı boyu kaç, kilosu kaç ve aslen nereli? Emin Pazarcı eşi kimdir? sorularının yanıtı haberimizin detayında...

EMİN PAZARCI KİMDİR?

Gazi Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde eğitim aldığı esnada medyaya giriş yapan Emin Pazarcı, Avni Özgürel'le birlikte 1980 darbesinin ardından Yeni Sözcü Dergisi'ni çıkardı.

27. sayısını çıkaran Yeni Sözcü Dergisi, Sıkıyönetim Komutanlığı'nın verdiği kararla birlikte kapandı. Daha sonra Bakış ve Hamle gibi dergilerde yer alan Emin Pazarcı yine sonu yaşadı ve çalıştığı iki dergide Sıkıyönetim Komutanlığı tarafından kapatıldı.

Akajans ve Tercüman Gazetesi'nde muhabir olarak çalışan Emin Pazarcı, siyaset, ekonomi ve diplomasi gibi alanlarda çalışmalarda bulundu. Tercüman Gazetesi'nde haber müdürlüğü, Ankara Temsilciliği ve yazarlık görevlerine kadar yükselmeyi başaran Emin Pazarcı, Akşam Gazetesi Ankara temsilcisi olarak görevine devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal