Emekliye iyi haber! Kredi çekmek iseyip çekemeyen emekliye devlet bankalarından kredi! Ziraat Bankası başladı sırada Halkbank var!

Emeklilere özel olan kampanyalar duyurulmaya devam ediyor. Ziraat Bankası ve 2 bankadan büyük kampanya geldi. Emekli vatandaşlar için verilen müjdeli haber üzerine kredi kullanmak isteyenlere büyük fırsat sunuldu. Emekli maaşını bu bankalardan alanlara 50.000 TL nakit destek geldi. İşte detaylar...

25.07.2022-12:41 - (Son Güncelleme: 25.07.2022-12:41) Emekliye iyi haber! Kredi çekmek iseyip çekemeyen emekliye devlet bankalarından kredi! Ziraat Bankası başladı sırada Halkbank var!

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank müşterilerine özel olarak başlatılan kampanya üzerine yoğun ilgi gösterildi. Kamu bankalarından olan Ziraat Bankası başta olmak üzere diğer 2 banka da büyük kampanyasını duyurdu. İşte, emeklilere verilen nakit destek detayları ve merak edilenler haberimizde yer almaktadır 

Büyük kampanya yapan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank müşterilerine özel olarak ihtiyaç kredisi hızlı bir şekilde yayıldı. Emekli maaş müşterileri ayrıca emekli maaşını bu bankaya taşıdıklarında daha yüksek limit üzerinden kredi kullanma fırsatı bulmaktadır. Şubelere gitmeye gerek kalmadan internet üzerinden maaş taşıma işlemi kolaylıkla yapılmaktadır.

ihtiyaç kredisi

Belirlenen bankalar üzerinden kredi çekmek için başvuru yapan herkese kısa sürede geri dönüş sağlanmaktadır. Onaylanan kredi tutarını, hemen aynı gün içerisinde hesabınıza gönderilerek SMS ile işlemlerini tamamlayabilirsiniz. Kredi puana göre uygulanacak olan faiz oranlarından yararlanabilmek için ilk taksit ödemesi 3 ay ertelemeli olarak ödenmektedir.

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal