Emekli'ye çifte bayram! 2.400 TL ödemeler onayı aldı...

Emekli olan vatandaşın maaşına 2.400 TL ödeme yapıldı. Emekli maaş hesabı olan kişilere kurban bayramı sonrası için onay alındı! Gündemde olan emekli maaş hesabı olanlara yapılan ödemenin detayları haberimizde..

22.05.2022-13:15 - (Son Güncelleme: 22.05.2022-13:15) Emekli'ye çifte bayram! 2.400 TL ödemeler onayı aldı...

Bankadan emekli maaşı alan veya alacak olan vatandaşa son gelen haber ifadesiyle başlamış olan yeni kampanya dahilinde, emekli maaş hesabı olan vatandaşa 2.400 TL miktarında ödeme yapıldığı açıklandı. Kamu bankaları üzerinden başlayan bu kampanyada  2400 TL'ye kadar ödeme alacak olan vatandaşın kendisine ait banka hesabı üzerinden, Kredili mevduat hesabı başvuru işlemi yapmış olması durumunda artı para olarak hesabına ödeme yapıldı. Nakit problemleri bulunan vatandaşa artı para avantajı sunmuş olan kamu bankaları, kendi bankasından emekli maaşı alan vatandaşa internet bankacılığından ödemeleri kolay ve hızlı şekilde yapabiliyor. Emekli maaşını kamu bankalarından alanlar, banka hesap numarasından alabileceğiniz internet bankacılığı şifrenizi kullanarak hesap erişimi sağlayabilir ve buradan, kredili mevduat hesabı başvuru işlemlerinizi yaparak artı para kazanabiliyorsunuz.

Nasıl başvuru yapabilirsiniz?

Sadece kamu bankalarında bu kampanya yapılmıyor. Başka bir banka olan Denizbank'tan gelen açıklamaya göre kurtaran hesap adında kendi bankası olan Denizbank'tan emekli maaşı alanlara ödeme yapılacağı banka tarafından açıklandı.

Cep telefonunuzdan kurtaran yazıp boşluk bırakıp, TC kimlik numaranızı ekleyip daha sonra bu mesajı 3280 numarasına gönderin. DenizBank'ın kredili mevduat hesabı başvuru işlemini böylelikle yapmış oluyorsunuz. Göndermiş olduğunuz mesajdan sonra onay alan vatandaşın banka hesabına para en hızlı şekilde yatmış olacak ve onaylı olan miktar ise kredili mevduat hesabı şeklinde artı para olarak hesabınızda görünecektir.

Şekerbank, Finansbank, Yapı Kredi Bankası, Akbank'tan emekli maaşı alan kişiler, kendi bankalarına ait internet bankacılığı üzerinden artı para başvuru işlemini yapabilirler.

Özel bankaların başlattığı bu kredi kampanyasına katılmak isteyenler ve işlem gerçekleştirmek isteyenlerin banka kredi puanları 1300 ve üzerinde olduğu taktirde işlemleri çok hızlı bir şekilde gerçekleşecektir. Nakit para problemi bulunan vatandaşın emekli maaşı aldığı banka üzerinden yüksek limitli ihtiyaç kredisi de aynı şekilde hizmete sunulmaktadır. Emekli maaşı alan vatandaşın banka kredi puanı düşük olduğu durumda bile emekli kredisi alma olanağı vardır.emekli maaşı

Selin Doğan
selindogan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal