Emekliye 5000 TL ikramiye ne zaman yatacak? 5 bin TL emekli ikramiyesi kimlere ödenecek, kimler alamayacak?

Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilere bir defaya mahsus olmak üzere 5 bin TL ikramiye ödeneceğini bildirdi. Peki Emekliye 5000 TL ikramiye ne zaman yatacak? 5 bin TL emekli ikramiyesi kimlere ödenecek, kimler alamayacak? İşte soruların yanıtları…

10.10.2023-12:23 - (Son Güncelleme: 10.10.2023-17:15)

Emekli ikramiyesi ile ilgili gelişmeler takip ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklama ile emeklilere 5 bin TL ödeneceğini açıklarken ödeme tarihlerini de duyurdu. Emekli vatandaşlar ise ikramiyenin Ne Zaman ödeneceğini öğrenmek için arama motorlarına yöneldi. Peki Emekliye 5000 TL ikramiye ne zaman yatacak? 5 bin TL emekli ikramiyesi kimlere ödenecek, kimler alamayacak?

5 bin TL emekli ikramiyesi kimlere ödenecek, kimler alamayacak?

Kabine ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Emeklilerimizin yaşadığı sıkıntıları çok iyi biliyorum. Emeklilerimizi rahatlatacak yeni bir karar aldık. Emeklilerimize bir defaya mahsus olmak üzere 5 bin TL ödeme yapmayı kararlaştırdık.

Emekliye İkramiye Ne Zaman Ödenecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Hem emekli olup hem de fiilen çalışmaya devam eden emeklilerimizi bu düzenlemenin dışında bırakıyoruz. Yılbaşında emeklilerimizin durumunu tekrar gözden geçireceğiz.'' dedi.

Emekliye 5000 TL ikramiye ne zaman yatacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli ikramiyesinin Kasım ayının ilk haftasından itibaren yatırılmaya başlanacağını duyurdu.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal