Emeklilerin yüzünü güldüren 4 müjde duyuruldu! Temmuz ayı içi geri sayım başlarken ikramiyeler artışı belli oldu

Ramazan Bayramı ikramiyelerinde herhangi bir zam uygulaması yapılmadan hesaplara 1100 TL yatırılmasının ardından gözler Kurban Bayramı ikramiyelerine çevrildi. Temmuz ayıyla beraber maaşlara zam gelirken ikramiyelerinde ne kadar olacağı merak edilmektedir. Hükümet emekliye müjdeleri duyururken araştırmalar başladı. İşte, emeklinin yüzünü güldüren haberler...

19.06.2022-18:40 - (Son Güncelleme: 19.06.2022-18:40) Emeklilerin yüzünü güldüren 4 müjde duyuruldu! Temmuz ayı içi geri sayım başlarken ikramiyeler artışı belli oldu

Son günlerde gündem de yer alan Temmuz ayı zamları içerisinde bayram ikramiyelerinin de olması beklenmektedir. Peş peşe gelen zam haberlerinden sonra emekliler ekonomik sıkıntılar yaşamaktadır. Enflasyon oranlarının üst üste artmasıyla beraber bayram ikramiyelerinde artış olması bekleniyor. Temmuz ayına sayılı günler kalırken hem bayram ikramiyeleri hem de maaş zamları hakkında açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Bayrama kadar müjdeler duyurulacak

Kurban Bayramıyla beraber Temmuz ayı maaş zamları da konuşulmaya başlandı. Özellikle emekliler yakından ilgilendiren bu artışlar için gözler kurban bayramına çevrildi. Artan ekonomi ve azalan alım gücüyle beraber hükümet kolları sıvadı ve 4 müjdeyi peş peşe sıraladı.

-Emekli ikramiyesi

-Emekli maaş zammı

-Emekliye yardım parası

-Emekliye faizsiz kredi

Emeklilere müjde haberleri

Emekliye yardım parası ve nakit avans

Emekli olan vatandaşlara devlet desteği gelirken yardım parası ve nakit avans işlemleri bayram sonrasında hesaplarda yerini bulacak. Emekli olup evi olmayan kirada oturanlar için 1500 TL yardım paraları verilecektir.

Emekli olan vatandaşlar maaşlarını Ziraat Bankası, Vakıfbank ya da Halkbank üzerinden alındığı takdirde maaşının 3 katı değerinde faiz oranı olmadan nakit avans alınabilecektir. Bunun yanı ise ödeme kolaylığı da 24 aya kadar hesaplanmıştır. 3.000 TL maaşlı olan bir emekli 9 bin TL olarak nakit avans çekebilecektir. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal