Emeklilerin kaçırmaması gereken tapu fırsatı duruldu! Bu fiyata tapu almak çok zor

Emekli vatandaşlar, yatırım yapmak istiyorlarsa gözlerini başka yere çevirmesine gerek yok! Milli Emlak öyle bir fırsat duyurdu ki; bu fiyatlara bir daha arsa bulmak çok zor.

08.04.2024-10:38 - (Son Güncelleme: 08.04.2024-10:38) Emeklilerin kaçırmaması gereken tapu fırsatı duruldu! Bu fiyata tapu almak çok zor

Milli Emlak tarafından hafta içleri pek çok taşınmaz fırsatı sunulmaya devam ediliyor. Sudan ucuz fiyata tapu almak isteyen vatandaşlar, Milli Emlak’ın resmi internet sayfasında düzenli olarak kontrol ediyor. Bu defa emekli maaşından bile düşük arsa satışlarına imza atan Milli Emlak, emeklilerin uygun fiyatlarla arsa taşınmaz sahibi olmasını sağlayacak. Piyasa koşullarının çok altında arsa, arazi, gayrimenkul sahibi olmak istiyorsanız; işte Milli Emlak tarafından paylaşılan taşınmaz satışının detayları…

Milli Emlak 9.000 TL’ye arsa satışa çıkardı

Enflasyonun artmasıyla beraber hayat pahalılığı artışa geçmesi vatandaşların ceplerini oldukça etkiliyor. Vatandaşlar marketlerden bile ürün alırken 10 kere düşünürken, gayrimenkul satışları bu dönemde bir hayli düştü. Milli Emlak ise piyasanın oldukça altında arsa, tarla, gayrimenkul satışlarını duyurmaya devam ederken; bu defa müjde emekli vatandaşlar için geldi. Emekli maaşından bile daha düşük arsa satışı gerçekleştirileceği paylaşıldı. Bitlis'te satışa çıkartılmış olan 9.000 TL değerindeki arsanın yanı sıra Bingöl’de de 2.250 TL ihale bedeliyle tapu şansını yakalayabilirsiniz. 

Emeklilerin kaçırmaması gereken tapu fırsatı duruldu! Bu fiyata tapu almak çok zor

25 Nisan’da ihale başlıyor

Milli Emlak tarafından ihale usulü satışa çıkartılacak olan uygun fiyatlı arsaların, satış tarihleri de tek tek belli oldu. 25 Nisan 2024 tarihinde başlayacak olan arsa satışları, Bitlis'te saat 13:40’ta açık arttırma usulüyle gerçekleşecek. 

Milli Emlak aracılığıyla gayrimenkul satın alacak olan vatandaşlar, KDV’den muaf şekilde gayrimenkul sahibi olabilecekler. Buna ek olarak 5 yıl boyunca herhangi bir emlak vergisi ödenmeden taşınmaz sahibi olmuş olacaklar. Vatandaşların Milli Emlak tarafından duyurulan bu uygun fiyatlı arsayı alabilmeleri için belirtilen teminat bedelini yatırmaları gerekiyor.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal