Emeklilerin beklediği haber o bankadan geldi! Başvuran herkesin hesabında 3.750 TL ödeme

Emeklilere özel olarak duyurulan kampanya TEB bankasından geldi. Ek kazanç için promosyon ödemeleri devam ederken beklenen haber TEB tarafından geldi. 3.750 TL tutarında verilecek olan promosyon kimlere ve ne zaman verilecek? sorularına yanıt aranmaya başlandı.

07.06.2022-12:57 - (Son Güncelleme: 07.06.2022-12:57) Emeklilerin beklediği haber o bankadan geldi! Başvuran herkesin hesabında 3.750 TL ödeme

 Banka kampanyalarını duyurmaya başlarken TEB emeklilere promosyon olarak 3.750 TL vereceğini belirtti. Bu ödemeden yararlanmak isteyen vatandaşlar ise başvuru şartlarını araştırmaya başladı. Şubelere gitmeye gerek kalmadan internet mobil bankacılık üzerinden gerekli bilgiler temin edilebilir. TEB 3.750 TL promosyon hakkında merak edilenler ise haberin devamındadır.

3 yıllık taahhütte 3 bin 750 TL ödeme

TEB emekli maaşını kendi bünyesinden ilk kez alacak ya da başka bankadan maaşını taşıyanlara özel promosyon kampanyası duyurusu yapıldı. Bunun yanı sıra emeklilere özel olarak uygulanan faiz oranları üzerinden kredi imkanı da verilmektedir. TEB 3.750 TL bulan promosyon fırsatı için başvurular başladı.

TEB promosyon ödemeleri

Promosyona ek ödeme fırsatı

Türkiye Ekonomi Bankası emekli müşterilerine özel olarak sağladığı kampanyadan yararlanmak için öncelikle 2 adet otomatik fatura talimatı vermek gerekir. Ek 250 TL ödeme yapılırken toplamda ise 2.500 TL nakit ödül imkanı verilir.

TEB emeklilik kampanyası

Emekli müşterileri için kampanya sağlanan TEB eft ve havale işlemleri ile FAST sistemiyle beraber 7/24 gerçekleştirme yapılacaktır. Kredi kartı talep edilmesiyle yıllık ücret alınmadan işlemler gerçekleşir. Bunun yanı sıra TEB emekliler için daha birçok avantajlarda bulunmaktadır. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal