Emeklilerin bayram ikramiyeleri tıkır tıkır bu tarihlerde yatacak! SGK Bağ – Kur Emekli Sandığı herkesi ilgilendiriyor

Emekli bayram ikramiyelerinin hangi tarihlerde ödeneceği belli oldu. SSK, Bağ – Kur, Emekli Sandığı tüm emeklileri ilgilendiriyor! İşte Ramazan Bayramı ikramiyelerin yatacak olduğu tarih…

25.03.2024-10:47 - (Son Güncelleme: 25.03.2024-11:53) Emeklilerin bayram ikramiyeleri tıkır tıkır bu tarihlerde yatacak! SGK Bağ – Kur Emekli Sandığı herkesi ilgilendiriyor

Emekli vatandaşlara müjdeli haber duyuruldu. Mart ayının başından itibaren emekli vatandaşlar, gözlerini bayram ikramiyelerinin hangi tarihte yatacağı konusuna çevirmişti ki beklenen haber verildi. SGK, Bağ – Kur, Emekli Sandığı emeklilerinin 3.000 TL tutarındaki Ramazan Bayramı ikramiyesini hangi tarihte alınabileceği açıklandı. Emekli vatandaşlar 2 Nisan 2024 tarihinde başlayacak ödemelere en geç 5 Nisan 2024 tarihinde kavuşabilecek.

Emekli bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak?

Yapılan son dakika açıklamasıyla beraber emekli bayram ikramiyeleri ne zaman hesaplara yatırılacağını yönelik detaylı ödeme takvimi belli oldu. Geçtiğimiz günleri içerisinde emekli vatandaşların 2 - 5 Nisan 2024 tarihleri arasında 2.000 TL’den %50 zam yapılarak 3.000 TL’ye çıkartılan Ramazan bayram ikramiyelerini alınacağı duyurulmuştu. Bugün son dakika haberi ile ise SGK, Bağ – Kur, Emekli Sandığı emeklilerinin hangi tarihler aralığında bayram ikramiyelerini alabileceği paylaşıldı.

Emeklilerin bayram ikramiyeleri tıkır tıkır bu tarihlerde yatacak! SGK Bağ – Kur Emekli Sandığı herkesi ilgilendiriyor 

Yapılan açıklama ile birlikte SGK emeklileri 2 - 4 Nisan 2024, Bağ - Kur emeklileri 5 Nisan 2024, Emekli Sandığı emeklileri ise 2 5 Nisan 2024 tarihleri arasında 3.000 TL tutarındaki Ramazan Bayramı ikramiyelerini alabilecek. 

Kurban Bayramı ikramiyelerini ne zaman yatırılacak?

Ramazan Bayramı ikramiyelerinin 2  - 5 Nisan 2024 tarihleri arasında yatırılacağı açıklanmışken, vatandaşlar bu defa Kurban Bayramı ikramiyelerinin hangi tarihte yatırılacağı konusunda araştırmalara başladı. Ramazan Bayramı gibi Kurban Bayramı’nda da 2.000 TL’den %50 zam yapılarak 3.000 TL’ye çıkartılmış olan bayram ikramiyesi hesaplara yatırılacak. Kurban Bayramı ikramiyesinin ne zaman yatırılacağını yönelik herhangi bir açıklama söz konusu değilken; bayramdan bir hafta önce hesaplara yatırılacağı konuşulanlar arasında.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal