Emeklileri sevindirecek gelişme: Maaşlara ek 750 TL nakit ödeme yatırılacak!

Türkiye'nin kamu bankalarından Vakıfbank, isteyen emekli müşterilerine dilerlerse 750 tutarında nakit ödeme dilerlerse yüzde 1,55 faizli kredi imkanı sunacağını duyurdu. Emekli vatandaşları sevindirecek bu gelişmenin ardından yapılan açıklamanın detayları araştırılmaya başlandı.

21.05.2022-09:40 - (Son Güncelleme: 21.05.2022-09:45) Emeklileri sevindirecek gelişme: Maaşlara ek 750 TL nakit ödeme yatırılacak!

Yeni dönemde mevcut müşterilerinin yanı sıra bünyesine katılacak olan yeni müşterilerine de avantjlı fırsatlar sunmaya devam eden Vakıfbank, banka müşterisi olan emeklilere 750 TL nakit avans imkanı sunulacağını açıkladı. Aynı zamanda 1,55 faiz oranlı kredi destek paketi de hazırlayan Vakıfbank, ihtiyaç kredisi hizmeti ile ilgili üst limiti ise 125 bin TL olarak belirlediklerini duyurdu.

Türkiye'nin kamu bankalarından Vakıfbank'tan gelen bir duyuruda isteyene 750 TL ek nakit avans, isteyene de yüzde 1,55 faiz oranlı kredi hizmeti paketi hazırlandığı bildirildi Yapılan bu açıklamalar sonrası ise bankanın sunduğu bu avantajlı fırsatlardan yararlanmak isteyen emekli vatandaşlar, konuya ilişkin detayları araştırmaya başladılar.

Vakıfbank Maaşlara ek 750 TL nakit ödeme

Vakıfbak'a emekli maaşını taşıyana 750 TL'ye varan nakit avans!

2022 Ocak ayından yenilenen SGK maaş ödemeleri protokolü sonrası güncel promosyon kampanyası geliştiren Vakıfbank, yeni dönemde maaşlarını Vakıfbank'a taşıyan ve açılan hesapta 3 yıl kalma sözü veren emekli müşterilerine, karşılıksız olarak nakit hizmeti sunacaklarını duyurdu.

Vakıfbank'ın resmi internet sitesinde yapılan duyuruda promosyon kampanyasında maaş bedellerine karşılık olarak ödenecek olan promosyon tutarları, şu şekilde aktarıldı;

0- 1.499 TL arası emekli maaşı alanlara: 500 TL

1.500- 2.499 TL arası emekli maaşı alanlara: 625 TL 

2500 TL ve üzeri emekli maaşı alanlara: 750 TL 

Vakıfbank'tan, emekli müşterilerine 1,55 faiz oranlı 125 bin TL'ye varan kredi destek paketi

Vakıfbank'tan yapılan bir diğer duyuruda ise emekli maaşı alan müşterilerine 125 Bin TL'ye kadar kredi desteği sağlanacağı bildirildi. Emekliler için geliştirilen 1,55 faiz oranlı kredi destek paketinde 90 gün ödeme erteleme seçeneğinin de bulunduğu aktarıldı.

Emekli ihtiyaç kredisi olarak sunulan hizmette üst limiti 125 bin TL olarak belirlenirken banka müşterilerine 36 aya kadar vade seçeneği de veriyor.

Vakıfbank, nakit avans ve kredi destek paketine nasıl başvuru yapılır?

Vakıfbank tarafından emekli müşterilerine özel olarak geliştirilen promosyon ve kredi kampanyasına, farklı başvuru kanallarıyla erişim sağlanabiliyor.

Emekli promosyonu kampanyasından yararlanmak isteyen emekli vatandaşlar, Vakıfbank Mobil uygulamasından, Vakıfbank şubelerinden bizzat ya da Vakıfbank internet bankacılığı ile hesap taşıma talimatı verebilirler. Başlatılan işlemlerde 3 yıl bankada kalma sözü veren emekli müşterinin hesabına aldığı maaş ödemesi karşılığı kadar nakit ek avans anından yatırılıyor.

Vakıfbank'ın emeklilere özel olarak hazırladığı ihtiyaç kredisi hizmetinden yararlanmak isteyenler ise istelerse banka şubesine giderek isterlerse de SMS kanalıyla başvurularını gerçekleştirebilirler.

SMS ile başvuru yapmak isteyen müşteriler, bankaya kayıtlı olan cep telefonu numaraları ile cep telefonun SMS bölümüne KREDİ, T.C. kimlik no, doğum tarihi ve aylık gelir bilgilerini aralarında birer boşluk bırakmak kaydıyla yazıp 5724'e kısa mesaj gönderebilirler.

Merve Tuzal
mervetuzal@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal