Emekliler yarın hesabını kontrol etmeyi unutmasın! KARŞILIKSIZ 12.000 TL’ye kadar ödeme yatırılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yapmış olduğu açıklamayla kamu bankaları promosyon tutarlarında artışa gidilmişti. 8 Bin TL ile 12.000 TL arasında değişim gösteren promosyon tutarları yarın itibariyle ödenmeye başlanacak. E – Devlet üzerinden başvurular alınıyor.

27.03.2024-10:28 - (Son Güncelleme: 27.03.2024-11:46) Emekliler yarın hesabını kontrol etmeyi unutmasın! KARŞILIKSIZ 12.000 TL’ye kadar ödeme yatırılacak

Kayseri mitinginde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçtiğimiz hafta yapmış olduğu açıklamayla emekli vatandaşların yüzleri gülmeye başladı. Kamu bankalarında emekli promosyon tutarları düşük kalıyordu Cumhurbaşkanı’nın yaptığı açıklamayla en düşük emekli maaş promosyonunu 8.000 TL’ye yükseltildiği aktarıldı. Böylelikle emekli vatandaşlar 8.000 TL ile 12.000 TL arasında emekli promosyonlarını kamu bankalarından alma sözünü yakaladılar.

Emekli promosyon başvuruları Pazartesi itibariyle başladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yapmış olduğu açıklama sonrasında kamu bankaları kolları sıvayarak tek tek promosyon tutarlarını netleştirmeye başladı. Vatandaşlar pazartesi günü itibariyle başvurularını eksiksiz şekilde tamamlamaya başlamışken, başvuru konusunda da kolaylık sağlanmaya devam ediliyor. Emekli vatandaşlar; E -  Devlet üzerinden ya da bankalardan kolaylıkla promosyon ödemeleri için başvurularını iletebiliyorlar. 

Emekliler yarın hesabını kontrol etmeyi unutmasın! KARŞILIKSIZ 12.000 TL’ye kadar ödeme yatırılacak

Emekliler şubelere uğramadan mobil aracılığıyla da başvurularını dakikalar içerisinde yapabilecekler. E – Devlet’in yanı sıra bankaların mobil uygulamaları üzerinden de emekli promosyonu için başvuruda bulunmak mümkün. Emekliler aldıkları maaşlara göre güncel bankaların promosyon ödeme listelerini inceleyebilir, buna göre kararlarını vererek en iyi koşulları sağlayan bankanın müşterisi olabilirler. 

Emekli promosyonları ne zaman yatmaya başlayacak?

Başvuruların eksiksiz şekilde tamamlayan emekli vatandaşlar için ödeme tarihi de belli oldu. 28 Mart 2024 Perşembe günü itibariyle ödemeler tek tek hesaplara yatırılmaya başlanacak.

Seçmiş olduğu kamu bankasının müşterisi olup, emekli maaşını 3 yıl boyunca bankadan alma taahhüttü veren vatandaşlar maaş miktarlarına göre 8 ile 12.000 TL arasında değişim gösteren promosyon tutarının tek seferlik alabilecek. 

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal