Emekliler kılını bile kıpırdatmadan 15 Bin TL alacak! Cumhurbaşkanı müjdeyi duyurdu

Emekli vatandaşlara müjde dolu 15.000 TL ödeme haberi verildi. Karşılıksız, şart olmadan 15.000 TL nakit ödeme anında hesaplara yatırılacak.

09.04.2024-11:41 - (Son Güncelleme: 09.04.2024-11:41) Emekliler kılını bile kıpırdatmadan 15 Bin TL alacak! Cumhurbaşkanı müjdeyi duyurdu

Emekli vatandaşlara yönelik müjde dolu haber verildi. 16 Milyon emekli vatandaş için bakanlık ve devlet iş birliğiyle yepyeni iyileştirmeler yapılmaya devam ediliyor. Emekli vatandaşların hem aylıklarını yükseltilmesi hem de promosyon miktarındaki artışlar her ay gündeme gelirken, karşılıksız yatırılan bayram ikramiyelerinin ardından gözler yeni gelecek ödemelere çevrilmiş durumda. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı açıklama ile birlikte ise emekli vatandaşlar 15.000 TL tutarındaki ek ödemenin sahibi olabilecek. Duyuru yapıldı: emekliler gözlerini yeni gelecek ek ödemeye çevirdi. İşte detaylar… 

Emekli vatandaşlara 15.000 TL’ye kadar ek ödeme sağlanacak

Emekli vatandaşların yüzlerini güldürecek yeni bir haber verildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günler içerisinde milyonlarca emekli vatandaş için bankalar ile tek tek görüşme yaptı. Yapmış olduğu görüşmelerin sonucunda kamu bankalarıyla anlaşma sağladığını dile getiren Erdoğan, TBMM'de de emekliler üzerine pek çok destek paketi görüşmesinin devam ettiğinin altını çizdi. İlk etapta promosyonlara yönelik düzenleme getirdiklerini aktaran Cumhurbaşkanı, kamu bankalarından promosyon alacak olan vatandaşların 5.000 TL ile 12.000 TL arasında ödeme alabileceklerini paylaştı.

Emekliler kılını bile kıpırdatmadan 15 Bin TL alacak! Cumhurbaşkanı müjdeyi duyurdu

2,5 Milyon emekli 18 Bin TL’ye kadar ödeme alacak 

Emekli Sandığı kapsamında sigorta emeklisi olan ya da yüksekten prim yatıran vatandaşlar ise yüksek emekli aylığı alabiliyor. Ortalama 2,5 Milyon emekli bu şekilde maaşı alırken; bu vatandaşlara en yüksek promosyon imkanları da sunuluyor. 20.000 TL gibi diğer emeklilere oranla daha fazla maaş alan emekliler, bankalardan en az 12.000 TL en fazla ise 18.000 TL tutarında nakit promosyon alabiliyor. Bankaların farklı farklı kampanyalarına göz atarak, vatandaşlar diledikleri bankanın müşterisi olabilir ve yüksek promosyonlardan faydalanabilirler.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal