Emekliler için ödeme zili çaldı! 9600 TL ödemeler bekletilmeden hesaplara yatıyor

Emekli vatandaşlar için önemli bir karar daha duyuruldu. Nakit ödemeye ihtiyacı olan vatandaşlara Vakıfbank, Ziraat Bankası ve PTT aracılığıyla 9.600 TL nakit avans sunulacak.

20.03.2024-13:23 - (Son Güncelleme: 20.03.2024-13:23) Emekliler için ödeme zili çaldı! 9600 TL ödemeler bekletilmeden hesaplara yatıyor

Acil nakit ihtiyacı olan emekli vatandaşlara müjdeli haber bu defa 3 farklı yerden geldi. Vakıfbank, Ziraat Bankası ve PTT aracılığıyla başvurularını ileten 16 milyon emekli, 9.600 TL nakit avans ödemelerini anında alınabilecekler. Özellikle faizsiz şekilde nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşlar bu sefer talihi yakalayacak. Bakanlıklar iş birliği ile sunulmuş olan 9.600 TL tutarındaki nakit avans seçeneğiyle Ziraat Bankası, Vakıfbank ya da PTT aracılığıyla kullanmanız mümkün.  

Emeklilere 9.600 TL’ye kadar nakit avans yatırılacak

Dar gelirli emekli vatandaşların bir nebzede olsa ceplerini rahatlatmak amacıyla bakanlardan müjdeli haber verildi. Bu defa destek destek ödemesi yerine 3 farklı bankayla anlaşma sağlanarak nakit avans desteği sağlanacağı açıklandı. 9.600 TL tutarındaki nakit avans programından Vakıfbank, Ziraat Bankası ve PTT aracılığıyla faydalanabilecek. Hemen sizlerde acil nakit avans sisteminden faydalanmak istiyorsanız, daha fazla beklemeyin! Seçmiş olduğumuz bankalardan birisinin müşteri olabilir daha sonra nakit avans için başvuruda bulunabilirsiniz.

Emekliler için ödeme zili çaldı! 9600 TL ödemeler bekletilmeden hesaplara yatıyor

Emeklilere 9.600 TL nakit avans başvuru koşulları neler?

Devlet ve banka iş birliği ile başlatılmış olan bu kampanya doğrultusunda Vakıfbank, Ziraat Bankası ve PTT emekli vatandaşlara yönelik 9.100 TL trink nakit avans ödemesi sağlayacak. Başvuruları toplamaya başlayan 3 bankadan birisine başvurmak istiyorsanız, müşteri olmanız yeterli. Dilerseniz mobil uygulama üzerinden dilerseniz de direkt şubeye giderek banka müşterisi olabilirsiniz.

Emekli vatandaşlar kimlik belgeleri ve emekli maaşlarını gösteren belgeleri ile beraber ilgili bankaya başvurmaları halinde; kolaylıkta nakit avans imkanından faydalanabilecekler. Yapmaları gereken emekli maaşlarını bu 3 bankadan birisine taşımak ve 3 yıl boyunca taahhüt vermek.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal