Emekliler 2 - 5 Nisan arası hesaplarını kontrol etmeyi unutmasınlar! KARŞILIKSIZ 3 BİN TL YATIYOR

Milyonlarca emekli vatandaşın nefeslerini tutup beklemiş olduğu bayram ikramiyelerin ne zaman ne yatacağı belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarihi duyurdu. 2 - 5 Nisan arasında ödemeler hesaplarda.

23.03.2024-12:21 - (Son Güncelleme: 23.03.2024-12:23) Emekliler 2 - 5 Nisan arası hesaplarını kontrol etmeyi unutmasınlar! KARŞILIKSIZ 3 BİN TL YATIYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan yapmış olduğu açıklamayla birlikte emekli bayram ikramiye ödemelerine %50 oranında zam yapmıştı. Böylelikle 2.000 TL olarak sunulan emekli bayram ikramiyeleri, 3.000 TL’ye yükseldi. Vatandaşlar bu yıl içerisinde peş peşe hem Ramazan Bayramı’nda hem de Kurban Bayramı’nda 3.000 TL toplamda ise 6.000 TL nakit ödemenin sahibi olabilecekler. Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala emekli bayram promosyonlarının ne zaman yatacağı konusunda büyük bir heyecan yaşanmaya başlamışken, Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Emekli bayram ikramiyelerinin ne zaman hesaplara yatırılacağını açıkladı.  

Emekli bayram ikramiyeler ne zaman yatırılacak?      

Emekli bayram ikramiyelerine zam yapılmasının ardından merak edilen bir diğer konu ikramiyelerin hangi tarihlerde yatırılacağı oldu. Bu yılın emeklilerin yılı olacağını dile getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emekli ikramiyelerinin yatacak olduğu tarihi de açıkladı. Yapmış olduğu açıklama ile birlikte emekli bayram ikramiye ücretlerinde %50 oranında zam yapılarak, 3.000 TL’ye çıkartılmış olmasının altını çizen Cumhurbaşkanı: “İnşallah 2 ile 5 Nisan 2024 tarihleri arasında emekli vatandaşlarımızın hesabına bayram ikramiyelerini yatıracağız.” sözlerini dile getirdi. Buna ek olarak: “Enflasyonu tekrardan tek haneli rakamlara düşüreceğiz. Bütün toplum kesimlerini daha rahat kalıcı refah artışı imkanı sunacağız.” sözlerini dile getirerek müjdeli haberi duyurdu. 

Emeklilere 2 - 5 Nisan arası hesaplarını kontrol etmeyi unutmasınlar! KARŞILIKSIZ 3 BİN TL YATIYOR

Bayram öncesi tıkır tıkır ikramiyeler hesaplara yatırılacak

Bu sene Ramazan Bayramı’nın 10 Nisan 2024 tarihine denk gelmesiyle beraber emekli vatandaşlar bayram ikramiyelerini ne zaman alacağına yönelik araştırmalara başladı. Genellikle bir hafta önceden hesaplara yatırılan emekli bayram ikramiyeleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı açıklamadan sonra bu sene içinde de 2 5 Nisan 2024 tarihlerinde hesaplara yatırılacağı aktarıldı. Nisan ayının ilk haftasında Bağ – Kur’lu ve SSK emeklisi olan bütün emekli vatandaşların ikramiyeleri hesaplara tıkır tıkır eksiksiz yatacak.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal