Emekli vatandaşlar yaşadı! Akbank sunmuş olduğu promosyonu 12.500 TL’ye kadar çıkıyor

Emekli vatandaşlar için promosyon yarışı bankalar arasında halen daha devam ediyor. Akbank emeklilere özel olarak sunduğu promosyon miktarını 12.500 TL’ye kadar yükseltiyor.

05.03.2024-17:38 - (Son Güncelleme: 05.03.2024-17:48)

Bankalar arasında emekli vatandaşlar için süren promosyon yarışı halen daha devam ediyor. Emekli maaşını bankaya taşıyanlara farklı miktarda promosyon ödemeleri yapılmaya devam ediliyor. Promosyon yarışına bir yeni ivme daha ekleyen Akbank, maaşını bankaya taşıyan vatandaşlara 12.500 TL’ye varan ödüllerle promosyon sağlayacağını açıkladı. Emeklilere özel olarak sunulacak olan bu promosyon miktarı için vatandaşların aldıkları maaşı bankaya taşıyıp, söz vermeleri yeterli olacak! İşte Akbank'ın emekli promosyonunda sunduğu güncel teklifin detayları… 

Akbank güncel emekli promosyonu kaç TL?

Emekli olan vatandaşlar, bankaların sunmuş olduğu emekli promosyon miktarlarına göz gezdirerek maaşlarını hangi bankaya taşıyacaklarına karar veriyorlar. Bu noktada birçok banka emekli promosyon yarışına dahil olarak emekli vatandaşlara farklı seçenekler ve ek ödemeler sunmaya devam ediyor. 

Akbank güncel emekli promosyonu

Akbank emekli promosyona yeni bir ses getirerek, maaşlarını bankaya taşıyan emekli vatandaşlara 12.500 TL’ye varan nakit ödeme sağlayacağını aktardı. Emekli vatandaşların Akbank’a maaşlarını taşımaları durumunda;10.000 TL nakit promosyona ek olarak 2.500 TL chip para verilecek. Böylelikle SGK'dan emekli maaşını alan vatandaşlar 12.500 TL’ye varan ödül dolu promosyon imkanından yararlanabilecek. 

10.000 TL nakit promosyonu ek 2.500 TL chip para ödülü

Akbank maaşını bankaya taşıyan emekli vatandaşlara müjdeyi duyurdu. Toplamda 12.500 TL’ye varan nakit ödeme sağlayacağını paylaştı. Emekli vatandaşlar maaşlarını Akbank’a taşıyıp söz vermeleri durumunda, 10.000 TL nakit promosyon ödemesi anında alabilecekler. 10.000 TL nakit promosyon ödemesine ek olarak kartlarına 2.500 TL değerinde chip para yüklemesi de yapılacak. Böylelikle SGK emekli maaşını Akbank’a taşımış olan ve bankada kalma sözü veren vatandaşlar, 12.500 TL’ye varan nakit ödemenin sahibi olacak. Sizler de emekli maaşını hangi bankadan alsam sorusuna cevap arıyorsanız; Akbank'ın sunmuş olduğu fırsatlara muhakkak göz atmalısınız… Daha sonra bankalar arası değerlendirmeyle en uygun fırsatı sunan bankaya maaşınızı taşıyabilirsiniz!

 

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal