Emekli olan ya da yeni olacaklara müjde! 4000 TL ödemeler bugün hesaplara yatırılıyor! 4000 TL ödeme şartları belli oldu

Emekli aylığı alan ya da yeni emekli olacaklar için büyük fırsat geldi. 4.000 TL'ye kadar gereksinim kredisi veren bankalar şartlarını açıkladı. Başvuru yapılması halinde ödemeler hemen hesaplara geçmektedir. Peki, 4000 TL kredi şartları nelerdir, hangi bankalar gereksinim kredisi veriyor, gereksinim kredisine nasıl başvuru yapılır? İşte detaylar...

12.06.2022-13:28 - (Son Güncelleme: 12.06.2022-13:28) Emekli olan ya da yeni olacaklara müjde! 4000 TL ödemeler bugün hesaplara yatırılıyor! 4000 TL ödeme şartları belli oldu

Emekli olanlar için destekler gelmeye devam ederken şimdilerde ise özel bankalar boy gösterdi. 4000 TL gereksinim kredi imkanı sunan bankalar düşük faiz ile yoğun ilgi gördü. Başvuruda bulunan herkesin hesabına yatırılacak olan bu ödeme için şartlar belli oldu. 4000 TL kredi şartları nelerdir? 4000 TL gereksinim kredi başvurusu nasıl yapılır?

Akbank gereksinim kredisi

Akbank

Akbank, gereksinim kredisine başvuru yapacak vatandaşların şartlarını sağlaması halinde hesaplara ödemelerin yatırılacağını belirtti. Resmi internet sayfası üzerinden yapılan açıklamayla beraber başvuruda bulunacaklar Akbank Direkt uygulamasını kullanarak kolaylıkla başvuruda bulunabilirler.

Bunun yanı sıra Akbank hesabı olmayan ya da internet üzerinden başvuru yapmayı tercih etmeyenler için başka bir yöntem daha var. Cep telefonu üzerinden SMS atarak da başvuru işlemi gerçekleşir. Kredi yazıp boşluk bırakıp hüviyet numarası yazılarak göndermek yeterli olacaktır.

Denizbank kredisi

Denizbank

Denizbank üzerinden başvuruda bulunacak olanlar için başvuru seçenekleri belli oldu. SMS üzerinden başvuruda bulunacaklar için Kredim yazıp bir boşluk bırakarak hüviyet numarası yazarak 3280 numarasına göndermiş olunur. Fakat kredi notunuzun yüksek olması halinde daha yüksek limit ile de kredi imkanı bulabilirsiniz.

Yapı kredi gereksinim kredisi

Yapı Kredi Bankası

Emeklilere verilen 4000 TL gereksinim kredisi veren diğer banka ise Yapı Kredidir. Diğer bankalarda olduğu gibi bunda da cep telefonu üzerinden SMS atarak başvuru yapmak mümkün. İsteyenler ise Yapı Kredi şubelerine giderek ya da internet bankacılığı üzerinden bizzat başvurularda bulunabilir.

SMS ile yapılan başvurularda geri dönüş ise mesaj yoluyla olmaktadır. Şartların karşılanması halinde ödemeler hesaplara yatırılır. Bireysel yazıp boşluk bırakarak hüviyet numarası yazılır, 4411'e gönderilir. Gönderilen bu mesaj ile başvurunuz yapılmış olacaktır.

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden 4000 TL emekli için başvuru nasıl yapılır?

Nakit ihtiyacı olan kişiler için sunulan kredi imkanları gün geçtikçe artış gösterirken düşük faizli olanlar ise talep görmektedir. Cep telefonu üzerinden ya da internet bankacılığı ile başvurular sağlanırken 4000 TL'ye kadar olan krediler de gelir belgesi istenmemektedir.

Ziraat Bankası Vakıfbank yada Halkbank üzerinden emekli maaş almayan vatandaşlar ise banka şubelerine giderek maaş taşımalarını yapabilir ve daha yüksek limitlerde düşük faizli, masrafsız krediler kullanabilirler. 50000 TL'ye kadar verilecek olan bu kredilerde bankalar, 36 ay vadeli olarak kredi başvurusunda bulunmanıza olanak sağlarken, 50000 TL ile 100000 TL içinde 24 ay vade 100000 TL üzerinde ise 12 ay vadeli olarak sizlere kredi imkanı sunuyor.

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal