Emekli maaşlarına bayram hediyesi! 1.750 TL nakit ödeme yapılacak

Ocak ayında emekli maaşlarına yapılan zamların yanı sıra emeklilere bayram öncesi müjdeli bir haber paylaşıldı. Emekli maaşlarına karşılık olarak yapılacak bu ödemeler nakit olarak hesaplara geçirilecek.

23.05.2022-09:45 - (Son Güncelleme: 23.05.2022-12:01) Emekli maaşlarına bayram hediyesi! 1.750 TL nakit ödeme yapılacak

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile Türkiye Bankalar Birliği (TBB) arasında yapılan anlaşmalar gereği emekli vatandaşlar, maaşlarını herhangi bir bankaya taşıyarak 3 yıl banka müşterisi olarak kalma sözü vermeleri halinde bankalar müşterilerine belirli oranlarda promosyon ödemesi yapıyor. Bu ödemeler ise anında maaş hesabına nakit olarak gönderiliyor.

Kamu bankalarının yanı sıra özel bankalarında gerçekleştirdiği promosyon kampanyalarında DenizBank'ta yer alıyor. Yapılan anlaşmalar gereği uygulanan promosyon kampanyasında emekli müşterilerin kendilerine gelmeleri halinde 1.750 TL'ye varan nakit ödeme yapıyor. DenizBank promosyon ödemeleri emekli maaş tutarına göre hesaplanırken , müşterinin tek yapması gereken şey hesabının 3 yıl boyunca bankada kalması emekli maaşını da o hesaptan alması.

DenizBank'tan 1.750 TL'ye varan promosyon kampanyası detayları

DenizBank'tan 1.750 TL'ye varan promosyon kampanyası detayları

DenizBank'tan yapılan açıklamada, emekli vatandaşların maaşlarını hangi bankada aldıklarının bir önemi olmadan emekli aylığını şubeler aracığı, mobil bankacılık veya e-Devet üzerinden başvuru yapmaları halinde maaşları otomatik olarak Denizbank'a geçirileceği duyuruldu.

Emekli maaşının miktarına göre hesaplanarak yapılan ödemeler 1750 TL'ye kadar varırken, hesabın açılması ve emekli maaşının taşınmasının hemen ardından müşterinin bankaya 3 yıl kalma sözü vermesinin gerekli olduğunun belirtildiği açıklamada, kampanyanın 15 Aralık 2021'de başlatıldığı ve DenizBank'a geçmek isteyen müşterilerin de 30 Haziran 2022'ye kadar işlemlerini tamamlamaları istendi.

Promosyon bedelinin müşterinin hesabına nakit ve peşin olarak aktarıldığının vurgulandığı açıklamada birden fazla emekli maaşı alan müşteriler için de ödenecek olan promosyon tutarının ise maaş tutarının toplamının dikkate alınmak suretiyle hesaplandığı belirtildi.

Emekli maaş promosyon kampanyası son tarih 30 Haziran 2022

DenizBank'ın emekli vatandaşlar için uygulamaya aldığı emekli promosyon kampanyasının 30 Haziran 2022 tarihine kadar geçerli olacağı bildirildi. Bu süreçte bankaya maaş taşıma işlemlerini gerçekleştiren tüm müşterilere Kurban Bayramı öncesinde promosyon ödemeleri gerçekleştirilecek.

Merve Tuzal
mervetuzal@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal