Emekli maaşına 1.750 TL ekleniyor! Ödemelere sadece 7 gün kaldı

Denizbank’tan emeklileri sevindiren haber geldi. Emekli maaşını Denizbank’a taşıyan ve 3 yıl kalma sözü veren emeklilere 1.000 TL promosyon verilecek. Bir fatura dönemi için otomatik ödeme talimatı veren emekliler ise 750 TL ek ödeme alabilecek. Peki, Denizbank emekli promosyon ödemeleri ne zaman yapılacak? Denizbank emekli promosyon kampanyası ne zaman bitecek? Denizbank emekli promosyon başvurusu nasıl yapılır? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları…

10.04.2022-14:46 - (Son Güncelleme: 10.04.2022-18:45)

Denizbank emeklileri sevindiriyor. Emekli maaşını Denizbank’a taşıyan ve 3 yıl kalma sözü veren müşteriler 1.000 TL emekli promosyon alabilecekler. Ayrıca bir fatura dönemi için otomatik talimat veren kişiler ek olarak 750 TL alabilecekler. Denizbank müşterilerine toplam 1.750 TL ödeme yapacaklarını açıkladı. Başvuru yapan SGK emeklileri en erken 17 Nisan’da ödemelerini alabilecekler. Yani başvuruda bulunan emekliler toplamda 1.750 TL emekli promosyonu alabilecek. Peki, Denizbank emekli promosyon ödemeleri ne zaman yapılacak? Denizbank emekli promosyon kampanyası ne zaman bitecek? Denizbank emekli promosyon başvurusu nasıl yapılır? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları…

Denizbank emekli promosyon kampanyası ne zaman bitecek?

Denizbank yaptığı açıklamada, “Emekli maaşını DenizBank’tan 3 yıl süre ile alma sözü veren emeklilerimiz 1.750 TL’ye varan nakit promosyon kazanıyor.” ifadelerini kullandı. Bunun yanı sıra promosyon ödemelerinin maaş gününe denk gelmesini isteyen emekliler içinde Mayıs veya Haziran aylarında ödeme alabilecekleri açıklamasını yaptı. Denizbank’ın yapmış olduğu bu kampanya 30 Haziran 2022 tarihinde son bulacaktır.

DenizbankDenizbank emekli promosyon başvurusu nasıl yapılır?

Denizbank açıklamasında aylık 1.500 TL altında maaş alanların 675 TL, Aylık 1.500 TL ile 2.500 TL arasında maaş alanların 850 TL, 2.500 TL ve üzeri maaş alanlara 1.000 TL promosyon ödemesi alabileceğini açıkladı. Bunun yanında 1 otomatik ödeme talimatı veren müşterilere 750 TL ek promosyon ödemesi yapılacağı belirtildi. Denizbank’ın sunmuş olduğu bu kampanyadan yararlanmak isteyen kişiler nasıl başvuru yapacağını merak etmektedir.

Denizbank kampanyası için müşteriler şubelere gitmeden de başvuru yapabilirler. Bunun için e-Devlet veya Denizbank mobil uygulaması üzerinden başvuru yapabilirler. Toplamda 1,750 TL’ye varan promosyon fırsatlarından yararlanmak isteyen emekliler 0850 222 0 800 iletişim numarası aracılığı ile maaşlarını Denizbank’a taşıyıp 3 yıl kalma sözü verme ile 1 otomatik fatura talimatı vererek kampanyaya kolayca katılmış olacaklardır.

Denizbank Emekli PromosyonuDenizbank kampanya detayları nelerdir?

Denizbank emeklileri sevindirirken kampanya detaylarını da açıkladı. Yapılan açıklamada kampanya ayrıntıları şu şekilde ifade edildi:

Kampanya 15.12.2021-30.06.2022 arası emekli maaşını Denizbank’a devir etmiş emekli maaş müşterileri için geçerlidir.

Promosyon bedeli peşin olarak hesabınıza yatırılacaktır.

Fatura talimatının 3 yıl taahhüt süresinde iptal edilmesi veya 3 ay üstü üste otomatik ödenmemesi durumda kıstalyevme hesabı yapılarak kalan süre promosyon ceza tutarı hesabınıza borç olarak yansıtılacaktır.

Kampanya 30.06.2022 tarihine kadar geçerlidir. DenizBank kampanya dönemini ve kurallarını tek taraflı değiştirme hakkına sahiptir.

Bankamızdan birden fazla emekli maaş alan emeklilerimize, ödenecek promosyon tutarı maaş tutarlarının toplamı dikkate alınarak hesaplanacaktır.

18 yaş altında emekli maaşı alan müşterilerimiz;

Anne veya babasının velayetinde bulunmayanlara promosyon ödenecektir.

Anne veya babasının velayeti altında bulunanlara ise kendi gelir/aylık tutarı ile Banka aracılığıyla gelir/aylık alan anne veya babasının gelir/aylıkları tutarı toplamını esas alarak velisine promosyon ödemesi yapılacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal