Emekli ikramiyeleri ne kadar oldu? Emekli bayram ikramiyeleri ne zaman hesaplara yatırılacak?

Ramazan bayramının yaklaşmasıyla birlikte vatandaşın gündeminde emekli bayram ikramiyelerinin ne zaman yatırılacağı var. Peki emekli bayram ikramiyelerine ne kadar zam yapıldı? İkramiyeler ne zaman yatırılacak? Tüm detaylar haberimizde.

17.04.2022-13:49 - (Son Güncelleme: 17.04.2022-13:49) Emekli ikramiyeleri ne kadar oldu? Emekli bayram ikramiyeleri ne zaman hesaplara yatırılacak?

Bayramlardan önce emeklilere yatırılan bayram ikramiyelerine zam yapılacağı geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu. Bunun üzerine emekli vatandaşlar ikramiyelerin ne kadar olduğunu ve ne zaman hesaplara yatırılacağını merakla araştırıyor. Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Emekli İkramiyeleri

Emekli bayram ikramiyeleri

Geçtiğimiz yıl 1100 TL olarak yatırılan emekli bayram ikramiyeleri bu yıl zam yapılmış haliyle ay sonunda emekli vatandaşların maaş aldıkları hesaplara yatırılacak. Ödemeler TC kimlik numaralarının son hanelerine göre sıralamayla gerçekleşecek. Emekli ikramiyesini SGK'dan yaşlılık, gazi vatandaşlar, malullük, ölüm aylığı ve sürekli olarak iş göremezlik geliri alanlara da ödenecek. Aynı zamanda SGK üzerinden maaş alan şehit yakınları, muharip gaziler, güvenlik korucuları, şampiyon sporcular ve de terörden zarar görmüş sivil vatandaşlar da ödemeden yararlanacak. İkramiye alabilmek için herhangi bir başvuru yapılmasına gerek yok. İkramiyeler otomatik olarak maaş alan emeklilerin hesaplarına yatırılacak. Bazı dolandırıcılar emekli vatandaşları bularak onlarla iletişime geçmeye çalışıyor fakat bu konuda dikkatli olunması gerekiyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal