Emanet dizisiyle ünlenen Halil İbrahim Ceyhan yeni şarkısıyla kafaları karıştırdı! O şarkı eski partneri Sıla Türkoğlu'na gönderme mi?

Emanet dizisiyle ünlenen yakışıklı oyuncu Halil İbrahim Ceyhan, 'Derin Özledim' ismini verdiği single çalışmasını sevenlerinin beğenisine sundu. Ceyhan'ın şarkısındaki sözler dikkat çeker akıllara eski rol arkadaşı Sıla Türkoğlu'na bir gönderme mi var? sorusu geldi. İşte detaylar...

22.07.2022-13:48 - (Son Güncelleme: 22.07.2022-13:48)

Oyuncu ve şarkıcı Halil İbrahim Ceyhan, yeni single çalışması 'Deni Özledim'i yayınladı. Ceyhan, "Uzun zamandır büyük bir heyecanla sizlerle buluşturmak istediğim özel şarkım artık size emanet" dedi.

"Yanıyor içim"

Sözü ve müziği kendisine olan Halil İbrahim Ceyhan'ın yeni şarkısı yayınlanır yayınlanmaz gündem oldu. Şarkının, "Nasılda tütüyorsun bende yanıyor içim. O nasıl veda öyle bu kara sevdaya. Daha 'gitme' demeden derin özledim..." sözleri kafaları karıştırdı. 

 halil ibrahim ceyhan

Gönderme mi yaptı?

Ceyhan'ın şarkısının sözlerinde diziden olaylı bir şekilde ayrılan eski partneri Sıla Türkoğlu'na gönderme yaptığı iddiası gündemi salladı. 

Ayrıca iki ismin uzun süre birliktelik yaşadığı da bir ara gündemde yer almıştı. Fakat aşk iddialarına iki taraftan da herhangi bir cevap gelmemişti.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal