Eltilerin savaşı kanlı bitti: Benden güzel deyip ateş etti

İstanbul’da gece saatlerinde korkunç bir olay yaşandı. Eltiler arasında başlayan kıskançlık kavgası kanlı bitti. Senden güzelim deyip ateş etti. İşte detaylar…

08.05.2022-13:27 - (Son Güncelleme: 08.05.2022-13:27) Eltilerin savaşı kanlı bitti: Benden güzel deyip ateş etti

Geçtiğimiz gece saatlerinde İstanbul Sariyer bölgesinde yaşanan olay herkesi hayrete düşürdü. Biri 25 diğeri ise 39 yaşında olan iki elti arasında yaşanan kıskançlık krizi, kanlı bitti. Anlaşamadıkları bilinen eltilerden 25 yaşında olan Sevtap G. belindeki tabancayı çıkartıp, 39 yaşındaki eltisinin ağzına sokarak ateşledi. 

‘Bunların hepsi ben daha güzelim diye oldu’

Duyanları hayrete düşüren olay Sarıyer’de meydana geldi. Gece saatlerinde biri 25 diğeri ise 39 yaşında olan iki kadın arasında tartışma çıktı. Sözlü tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Kendisini kaybeden 25 yaşındaki Sevtap G. belindeki tabancayı çıkartarak,  eltisinin ağzına soktu. Tetiği çekerek 39 yaşındaki kadını ağzından vuran Sevtap G. koşarak olay yerinden kaçtı. 

Elti savaşı

Silah sesini duyan çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, yaralı kadına ilk müdahaleyi yaparak hastaneye kaldırdı. Ameliyata alınan 39 yaşındaki Ece Erdoğan’ın sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikeyi atlattığı belirtildi. 

Kendine geldikten sonra kendisini vuran eltisi hakkında ifade veren Erdoğan, "Bunların hepsi ben ondan daha güzelim diye oldu. Hem beni kıskanıyor, hem de öldürmek istedi. Bana küfür ve hakaret ederek silah çekti. Silahı almak istediğimde ateş açtı. Kurşun yanağıma saplandı. Beni kıskandığı için sürekli bana saldırıyordu" dediği öğrenildi.


25 yaşındaki elti yakalandı

Yaşanan korkunç olay sonrası çalışma yapan polis ekipleri, 25 yaşındaki kadının kullandığı silahı ele geçirdi. Daha sonrasında ise Sevtap G.’yi saklandığı Kağıthane’de yakaladı. Gözaltına alınan kadın, ifadesinin alınmasının ardından “kasten yaralama” suçundan adli işlem yapılarak adliyeye sevk edildi. Saldırgan elti, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal