Elon Musk’tan çok konuşulacak anket: Twitter başkanlığından istifa etmeli miyim? Sonuçları belli oldu

Tesla ve Space X’ten sonra Twitter’da yeni bir hükümdarlık kuran Elon Musk, Twitter’da yürüttüğü CEO’luk görevinden istifa edip etmeme konusunda bir anket başlatmıştı. Elon Musk’ın anket sonuçları belli olurken, oy kullananların büyük çoğunluğu Elon Musk’ın istifa etmesi gerektiği görüşünü savundu.

19.12.2022-18:36 - (Son Güncelleme: 19.12.2022-18:36) Elon Musk’tan çok konuşulacak anket: Twitter başkanlığından istifa etmeli miyim? Sonuçları belli oldu

Sosyal medya platformu Twitter’da uyguladığı kararlarla gündemden bir an olsun düşmeyen Tesla ve Space X’in CEO’su Elon Musk, Twitter’da yürüttüğü CEO’luk görevinden istifa edip etmeme konusunda bir anket başlatmıştı. Tesla ve Space X’ten sonra Twitter’da yeni bir hükümdarlık kuran fakat yeni şirketinde uyguladığı kararlarla tepki çeken Elon Musk’ın anket sonuçları belli olurken, oy kullananların büyük çoğunluğu Elon Musk’ın istifa etmesi gerektiği görüşünü savundu.

Twitter başkanlığından istifa etmeli miyim?

AA’da yer alan habere göre; Musk, "Twitter'ın başındaki kişi olarak istifa etmeli miyim? Bu anketin sonuçlarına uyacağım" paylaşımında bulunmuştu.

Musk'ın anketinde 17 milyon 500 binden fazla kişi oy kullandı.

Elon Musk Twitter Anket

Yüzde 57’si ‘istifa et’ dedi

Elon Musk anket sonuçlarına göre, katılımcıların yüzde 57,5’i Musk’ın Twitter’daki görevinden ayrılması yönünde oy kullanırken, yüzde 42,5’i ise Musk’ın devam etmesi yönünde oy kullandı.

Ne dilediğine dikkat et

Elon Musk, anketi başlattığı tweetinde çıkan sonucu kabul edeceğini belirtmiş, sonraki bir paylaşımında da "Ne dilediğine dikkat et çünkü onu elde edebilirsin" ifadesini kullanmıştı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal