Elif Ada Bebek Neden, Nasıl Öldü?

Son dönemde Türkiye’yi yasa boğan bebeğe şiddet haberlerine bir yenisi daha eklendi. 3 yaşındaki Elif Ada bebek neden öldü, nasıl öldü? Elif Ada bebeğin katili kim?

02.12.2021-13:13 - (Son Güncelleme: 18.12.2021-16:36) Elif Ada Bebek Neden, Nasıl Öldü?

Babası tarafından darp edilen Cihan bebekten hemen sonra Türkiye, yeni bir bebeğe şiddet haberiyle yasa boğuldu. Henüz 3 aylık olan Elif Ada bebek annesinin dini nikahlı eşi tarafından darp edilerek öldürüldü. İşte detaylar…

MUSTAFA GAFFAR CEZAEVİNDE ÖLÜ BULUNDU!

3 aylık kızı Elif Ada'nın ölümünden sorumlu olan baba Mustafa Gaffar tutuklanmıştı. Antalya E tipi cezaevinde hüküm süren Gaffar, koğuşunda ranzaya asılı şekilde bulundu. Baba Gaffar'ın cansız bedeni Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

24 yaşındaki Mustafa Gaffar'ın cenazesine otopsi yapılacak. Bu sabah saatlerinde koğuşa giren ceza infaz kurumu memurları Gaffar'ın cansız bedenini ranzaya asılı halde buldu. Olayın intihar olduğu düşünülüyor.

ELİF ADA BEBEK NEDEN ÖLDÜ?

Türkiye, yine bir bebeğe ağlıyor. Antalya Serik ilçesinde yaşayan Beyza Nur Erol’un dini nikahla evli olduğu eşi Mustafa Gaffar, 3 aylık kızını darp ederek öldürdü. 3 aylık bebeğinin yasını tutan anne Beyza Nur Erol, Mustafa Gaffar’dan şikayetçi oldu. Yapılan suç duyurusundan sonra Mustafa Gaffar gözaltına alınmasının ardından tutuklandı.

ELİF ADA BEBEK NASIL ÖLDÜ?

Anne Beyza Nur Erol olay gününü anlattı. Anne, verdiği ifadede eşi Mustafa Gaffar ile ev kirası yüzünden tartıştıklarını ve eşinin kendisini darp etmeye başladığını söyledi. Yaşanan arbedede 3 aylık Elif Ada bebeğin gürültüden dolayı uyanıp ağlamaya başladığını ekleyen anne Beyza Nur Erol, eşinin kendisinin kira parasını almasına kızdığını söyledi.

Anne, ağlamaya başlayan Elif Ada bebeği fark eden Mustafa Gaffar’ın daha da sinirlenerek bebeğin başına vurduğunu söyledi. Gaffar ise ifadesinde bebeğin başını çarptığını ve durumun kendisiyle bir alakası olmadığını iddia etti.

Anne Beyza Nur Erol, bebeğinde daha önce de morluklar ve kırıklar oluştuğunu ancak bebeğinin babasının yaptığını görmediğini söyledi. Bebeğindeki bu durumun çevrede bebeğini seven insanlardan kaynaklandığını düşünen anne, önceki olaylarda eşini suçlamak istemediğini söyledi. Dini nikahlı eşinin kendisine devamlı şiddet uyguladığını söyleyen anne, şikayette bulunmamam için beni tehdit ediyordu dedi. Eşinin sürekli değişeceğini söylemesi üzerine her defasında şiddete uğrayan anne, Elif Ada’nın ilk çocukları olduğunu da ekledi.


HASTANE YOLUNDA KAYBETTİK

Bebeği beyin cerrahına götürmek için hazırlandıklarını söyleyen Elif Ada’nın dedesi Abdullah Erol, darptan sonra beyin cerrahına sevk edilen torununu sabah hastaneye götürmeyi beklediğini söyledi. Ancak sabah, bebeğin durumu kötüleşti ve dede Erol hemen 112’ye haber verdi. Söylediğine göre ambulans yola çıktığında Elif Ada bebek hayatını kaybetmişti. 3 aylık bebeğin yasını tutan anne ve dede Mustafa Gaffar’ın tutuklanmasını istiyordu. Gaffar, nöbetçi mahkemeye sevk edilerek hakim tarafından tutuklu olarak yargılandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal