Elazığ'da hektarlık alanda çıkan yangın endişe ve paniğe sebep oldu! Ekipler yangına müdahalede seferber oldu!

Elazığ'ın Arıcak ilçesinde yer alan Erimli beldesinde bulunan ormanlık alanda sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın meydana geldi. Yükselen dumanları gören çevredeki vatandaşların ekiplere haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye ve Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri sevk edildi.

29.06.2022-16:45 - (Son Güncelleme: 29.06.2022-17:32) Elazığ'da hektarlık alanda çıkan yangın endişe ve paniğe sebep oldu! Ekipler yangına müdahalede seferber oldu!

Elazığ'ın Arıcak ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangını söndürmek için seferber olurken ekili arazilere sıçramadan ekipler tarafından yangın kontrol altına alındı.

Ekipler seferber oldu

Elazığ'ın Arıcak ilçesinde yer alan Erimli beldesinde bulunan ormanlık alanda sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın meydana geldi. Yükselen dumanları gören çevredeki vatandaşların ekiplere haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye ve Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. İş makinaları ve vatandaşların da yardım ettiği yangın, ekili alanlara sıçramadan kontrol altına alındığı bilgisi aktartıldı.

8 dönümlük alan zarar gördü

Meydana gelen yangın, kısa süre içerisinde ekipler tarafından söndürülürken yaklaşık 8 dönümlük alanın zarar gördüğü kaydedildi.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal