El Shaarawy kimdir,nereli kaç yaşında, hangi bölgede oynuyor? Galatasaray transfer iddialarıyla gündeme gelen El Shaarawy hakkında bilgiler

Galatasaray, Roma'daki sözleşmesi sona eren futbolcu El Shaarawy ile şu aralar yakından ilgilenmekte. Futbolcu için transfer görüşmeleri devam etmektedir. İşte ayrıntılar.

29.06.2022-18:10 - (Son Güncelleme: 29.06.2022-18:10) El Shaarawy kimdir,nereli kaç yaşında, hangi bölgede oynuyor? Galatasaray transfer iddialarıyla gündeme gelen El Shaarawy hakkında bilgiler

Tele Radio Stereo'dan Flavio Tassotti'nin haberine göre; Galatasaray, Roma ile sözleşmesinin son yılına giren El Shaarawy ile aynı masaya oturdu. Oyuncu transferleriyle ilgili görüşmeler hızlanırken, yakın gelecekte önemli gelişmeler olabileceğini düşünülmektedir.

29 yaşındaki sol kanat oyuncusunun da bu transferle ilgilendiğini ve kariyerinde yeni bir sayfa açmak istediği bilgiler arasında. Bu anlamda bu oyuncunun Galatasaray'a transfer edilebileceğinin altını çizmek gerekiyor.

futbolcu

Oyuncunun son zamanlarda uzun vadeli değişimlerden bıktığı ve daha fazla antrenman fırsatı bulabileceği bir takıma katılmak istediği söyleniyor. Bu anlamda Galatasaray'a transferi olumlu görülmektedir.

Sol kanat olan oyuncu, sağ kanatta ve forvet arkasında da görev yapabiliyor. Geçen sezon Roma formasıyla 27 maça çıkan El Shaarawy, sezonu üç golle kapattı. Mısır asıllı İtalyan yıldız, 29 kez İtalya formasını giydi ve 6 gol attı.

Ceren Kozan
cerenkozan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal