23.12.2015-23:45 (Son Güncelleme:27.08.2021-10:44)


1

HEM LİDER HEM AŞIK

HEM LİDER HEM AŞIK

Kalp çizginiz işaret parmağınızın altından başlıyor ise A maddesinde belirttiğimiz kişiliğe oldukça yakınsınız. Lider vasfını taşıyorsunuz bununla birlikte hırslı ve bağımsızsınız fakat sizi diğer çizgilerden ayıran en önemli husus aşk hayatınız. Aşk hayatınızda tutkulu bir aşıksınız.



2

‘MELEK’ ÇİZGİSİ

‘MELEK’ ÇİZGİSİ

Eğer kalp çizginiz işaret parmağınızın ve baş parmağınızın arasında kavis çiziyorsa, melek sıfatı tam size uygun. Siz tam anlamıyla bir iyilik elçisisiniz sabırlı tavrınız, yardımsever oluşunuz ve iyi niyetiniz sizi en çok tanımlayan şeyler. Şefkat duygusu ise karakterinizin anahtar kelimesi.



3

Geriye kalan diğer birkaç çizginin anlamıysa şöyle: Eğer kalp çizginiz, üç çizginin birbirine doğru birleşmesiyle başlıyorsa bu sizi ifade eden çok yönlü duyguları dengeli bir şekilde tutabildiğinizin iyi bir işareti.



4



5

BU ÇİZGİ ERKEKLERDE DAHA ÇOK GÖRÜLÜYOR

BU ÇİZGİ ERKEKLERDE DAHA ÇOK GÖRÜLÜYOR

Kalp çizginiz elinizin ortasından başlıyor ise bu sizin tam bir çalışma heveslisi ve materyalist biri olduğunuzu gösterir. Bu kişiler duygusal açıdan güçlü kimseler olarak bilinir ve genellikle erkeklerde daha fazla görülür.



6

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR