EKYS Sınav Sonuçları Ne zaman Açıklanacak?

EKYS sınav sonuçları ile ilgili Milli Eğitim Bakanlığı açıklama yaptı. EKYS sınavına giren adaylar ise sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Peki EKYS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? EKYS 2021 sonuçları açıklandı mı?

15.03.2021-15:48 - (Son Güncelleme: 15.03.2021-15:48) EKYS Sınav Sonuçları Ne zaman Açıklanacak?

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı olan EKYS için adaylar araştırma yapmaya başladı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada sonuçlar için tarih verildi. Sınava giren vatandaşlar ise sonuçların açıklanacağı tarihi merak ediyor. Peki EKYS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? EKYS 2021 sonuçları açıklandı mı? EKYS 2021 sonuçları ne zaman açıklanacak?

2021 EKYS sınavı, 14 Mart 2021'de MEB tarafından gerçekleştirildi. Sınavın ardından sorular ve cevapları da açıklandı. Sorular ve cevapların açıklanmasının ardından adaylar, sonuçların açıklanacağı tarihi araştırmaya başladı. Milli Eğitim Bakanlığı'nın açıkladığı bilgiler arasında sonuçların ne zaman açıklanacağı bilgisi de yer aldı.

EKYS SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Pandemide alınan kısıtlama kararlarıyla birlikte sınavlara ilişkin düzenlemeler yapıldı. Bu kararlardan dolayı EKYS sınavı 14 Mart 2021 tarihinde tek oturumda gerçekleştirildi. Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde yapılan sınavın sonuçları ise 7 Nisan 2021'de açıklanacak.

Sonuçlar, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nin (ÖSYM) resmi internet sitesi üzerinden açıklanacak. Adaylar, Aday işlemleri sayfasından T.C Kimlik numaraları ve ya e-Devlet kapısı üzerinden yapabilecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal