Ekrem İmamoğlu'nun Taksicilerden Oy Almak İçin Attığı Yalan Ortaya Çıktı

Taksiciler ile görüşme yapmadan 5 bin yeni taksi alacaklarını söyleyen Ekrem İmamoğlu'nun 24 Mart 2019 tarihinde taksicilerden oy almak için söylediği yalanlar ortaya çıktı.

19.06.2020-12:11 - (Son Güncelleme: 19.06.2020-12:28)

Beylikdüzü Belediyesi'nde yaptığı icraatlar ile belediyeyi borca sokarak görevinden ayrılan Ekrem İmamoğlu, İstanbul için CHP'nin belediye başkanı adayı oldu. Kimsenin tanımadığı İmamoğlu, 3 partinin desteği ile birlikte İstanbul Belediye Başkanı oldu.

İmamoğlu'nun 1 yıllık görev süresi dolarken, İstanbullu vatandaşlar vaatlerini verdiği işleri yapamamasıyla Ekrem İmamoğlu'nu tanımış oldu. Özellikle seçim propagandasında 16 milyon İstanbulluya seslenen İmamoğlu, birleştirici siyasetini geride kalan 1 yılda göstermedi ve rant siyasetine hızlı bir geçiş yaptı.

Geçtiğimiz günlerde aldığı karar kapsamında İBB üzerinden 5 bin yeni taksi alacağını açıklayan İmamoğlu'nun bu hamlesi eleştirilere neden oldu. Taksiciler kararı şaşkınlıkla karşılarken, durum 'Ekrem İmamoğlu taksicilerin ekmeğine göz dikti' olarak değerlendirildi. 

Aynı İmamoğlu'nun 24 Mart seçimlerinde taksicilerden oy alabilmek için yalan ortaya çıktı. Taksicinin yanında olduğunu söyleyen İmamoğlu ortak çözüm bahanesi ile taksicileri kandırırken, taksici konusunun parti ile alakalı olmadığını vurguladı. Aynı İmamoğlu yaklaşık 1 yıl sonra taksicilerin ekmek parasına göz dikti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal