Ekrem İmamoğlu'nun CNN Türk İddiası, Kanal Tarafından Yalanlandı

CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'nun CNN Türk'te katıldığı programı çeken kameramanların kovulduğu iddiası kanal tarafından yalanlandı.

24.05.2019-11:57 - (Son Güncelleme: 24.05.2019-11:53)

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu Sözcü TV'de ekranlara gelen Halk Arenası programına konuk oldu. Uğur Dündar'ın sorularını cevaplayan İmamoğlu, CNN Türk ile alakalı çarpıcı bir iddia ortaya attı. İmamoğlu mesele ile alakalı şunları ifade etti:

"Bir duyum fakat inşallah doğru değildir. İnşallah böyle bir şey olmamıştır. CNN Türk'te katıldığım programı çeken 4 kameramanın işine son verildiğini duydum. Eğer bunu CNN Türk birkaç gün içinde yalanlamaz ise, sukut ikrardandır. Yani kabul etmiş olursunuz. Beni çeken kameramanın ne suçu var?''

CNN TÜRK'TEN AÇIKLAMA GELDİ

Söz hususu iddia, sosyal medyada en fazla tartışılan konuların arasına girerken, CNN Türk'ten yalanlama geldi. CNN Türk, yaptığı açıklamada "Sayın Ekrem İmamoğlu'nun katıldığı Tarafsız Bölge programının sonrasında görevli kameramanların işine son verildiği bilgisi doğru değildir. Kurumumuz bünyesinde vazife yapan kameramanlar görevlerinin başındadır" dedi. Kurumun açıklamasında CNN TÜRK'e teknik hizmet sağlayan şirketin konu ile alakalı ilettiği yazılı belge de yer aldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal