Ekrem İmamoğlu’ndan mal beyanı itirafı: 3 villası daha olduğu ortaya çıktı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz haftalarda mal beyanını kamuoyuyla paylaşmıştı. Ancak İmamoğlu’nun Sarıyer Emirgan’da yaklaşık 50 milyon dolar (1.6 milyar TL) tutarında 3 villası daha olduğu ve bunu mal beyanında göstermediği ortaya çıktı.

26.03.2024-09:14 - (Son Güncelleme: 26.03.2024-16:47) Ekrem İmamoğlu’ndan mal beyanı itirafı: 3 villası daha olduğu ortaya çıktı

SZC TV’de yapılan canlı yayında açıklamalarda bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, mal beyanı hakkında itiraf niteliğinde açıklamalarda bulundu. İmamoğlu’nun geçtiğimiz haftalarda yayınladığı mal beyanında Sarıyer Emirgan’da yaklaşık 50 milyon dolar (1.6 milyar TL) tutarında 3 villasına yer vermediği öne sürülmüştü.

3 villası daha olduğu ortaya çıktı

Akşam’da yer alan habere göre; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, mal beyanında yer almayan ve 1,5 milyar değerinde olduğu belirtilen üç villanın aslında 'İmamoğlu İnşaat'a ait olduğunu açıkladı.

Ekrem İmamoğlu’ndan mal beyanı itirafı: 3 villası daha olduğu ortaya çıktı

İmamoğlu, "Bir tüzel kişiliğin oradaki kendi ticari faaliyetlerini bilançolarını göstermek diye bir şey ne hukukta var ne kanunda var. Gizlimiz saklımız yok bizim malımız mülkümüz ayan beyan vardır. Oradaki mülkümüzde İmamoğlu İnşaat'ın üzerinedir." şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal