Ekrem İmamoğlu'ndan kendisini eleştiren sanatçılara cevap geldi: Vız gelir tırıs gider!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun geçtiğimiz günlerde gündem olduğu fotoğrafa dair tartışmalar giderek büyüyor. Önce Murat Ongun ardından İmamoğlu’nun açıklamaları, olayın iyice karışmasına neden oldu.

07.05.2022-09:12 - (Son Güncelleme: 07.05.2022-11:49)

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu son günlerdeki tartışmaları adeta alevlendiren bir açıklama yaptı. Karadeniz turu esnasında çevresinde bulunan gazetecilerden özellikle Nagehan Alçı’nın ismi çok duyuldu. Şahan Gökbakar, Atilla Taş, Fazıl Say ve Athena Gökhan gibi önceden destekçisi olan sanatçılar İmamoğlu'nu sert sözlerle eleştirdiler. İBB Sözcüsü Murat Ongun'un "Topu topu 200-300 kişinin kendi aralarındaki yorumlar" yanıtı da meselenin biraz daha karışmasına sebep oldu. Tüm bu sert eleştirilerden sonra İBB Başkanı İmamoğlu, söz konusu sanatçılara karşı yanıt verdi. Ekrem İmamoğlu, “Anlamaya çalışmadan bu tarz girişimleri yapanları, akıllı olmaya davet ediyorum. Vız gelir tırıs gider. Hiç umurumda değil." açıklamalarında bulundu.

Ongun'un sözleri ateşi körükledi

İBB Sözcüsü Murat Ongun, gelen sert eleştirilerden sonra "Biz o tartışmaları önemsemiyoruz. Topu topu 200-300 kişinin kendi aralarındaki yorumlarıdır" ifadeleriyle adeta eleştirilere bir karşılık vermişti. 

Karadeniz turu karesi tartışmasında yeni perde

Tüm bu yaşanılanların ardından “Karadeniz turu pozu” tartışmasında bir gelişme daha yaşandı. Ekrem İmamoğlu'ndan kendisini eleştiren sanatçılara sert sözler geldi. İBB Başkanı, ünlü isimlere büyük tepki gösterdi ve “Vız gelir tırıs gider” açıklamalarını kullandı.

Ekrem İmamoğlu'ndan kendisini eleştiren sanatçılara cevap geldi: Vız gelir tırıs gider!

İmamoğlu'ndan çok tartışılacak sözler!

İBB Başkanı İmamoğlu "Bir fotoğraf üzerinden kurban etmeye çalışan insanlar olabilir, ama bu kardeşiniz için vız gelir tırıs gider. Hiç umurumda değil. Anlamaya çalışmadan bu tarz girişimleri yapanları, akıllı olmaya davet ediyorum." ifadeleriyle kendisine gelen eleştirilere yanıt verdi.

"Karadeniz turu" polemiğinde daha önce neler yaşanmıştı?

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz günlerde Karadeniz turuna çıkmıştı. Fakat söz konusu turdan çok tur otobüsünde çekilen bir fotoğraf gündem oldu. Tura katılan isimler arasında Nagehan Alçı ve Akif Beki gibi isimlerin de yer alması dikkatlerden kaçmadı.

"Size desteklerimiz haram olsun"

Fazıl Say, Gökhan Özoğuz ve Atilla Taş, Şahan Gökbakar gibi sanatçılar bu olayla ilgili çok sert açıklamalar yaparken İmamoğlu'na verdikleri destekleri geri çekeceklerini belirtti.

Athena Gökhan'ın "Ben bu otobüsten inerim" ve Atilla Taş'ın "Size desteklerimiz haram olsun!" ifadeleriyle yaptıkları çıkışlar olayın büyüklüğünü tekrardan ortaya koydu.

Tarık Bulduk
tarikbuldk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal