Ekrem İmamoğlu’ndan CHP Kongresi açıklaması: O yalanlarında boğulsunlar

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul İl Kongresi’nde oyunu kullandıktan sonra Cemal Canpolat’ın konuşmasına yönelik bir açıklama yaptı. İmamoğlu açıklamasında, “Çok çirkinleştiler, çok yalan konuştular, o yalanların da boğulsunlar ama biz tertemiziz” ifadelerini kullandı.

09.10.2023-09:55 - (Son Güncelleme: 09.10.2023-17:10)

Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşen CHP’nin 38. Olağan İstanbul İl Kongresi’nde genel merkezin desteklediği eski CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat ile değişimcilerin adayı Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik, il başkanlığı için yarışıyor.

Oylama gece saatlerinde başladı

Konuşmaların  tamamlanmasının ardından da salonda oy kabinleri kuruldu. Saat 23.00 sıralarında oylamaya geçildi.

Ekrem İmamoğlu CHP Kongresi

Ekrem İmamoğlu’ndan sert sözler

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu oyunu kullandıktan sonra salonun dışına çıktığı sırada yanındakilere dikkat çeken bir sitemde bulundu.

Adaylardan eski CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat'ın “İBB başkanı olduktan sonra CHP örgütünün dışarıda bırakılmasını kabul edemiyorum. CHP üyeliğinden istifa edip İYİ Parti üzerinden işe girme dönemi bitecek” sözlerine tepkisini dile getirdi.

İmamoğlu'nun yanındakilere “Çok çirkinleştiler, çok yalan konuştular, o yalanların da boğulsunlar ama biz tertemiziz” dediği duyuldu. (İnternethaber)

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal