Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum'dan mal varlığı açıklaması: Ne zaman isterseniz açıklarız

Ankara BŞB Başkanı Mansur Yavaş'ın mal varlığını paylaşması üzerine gözler İstanbul'un iki adayı olan Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum'a çevrildi. Murat Kurum, yöneltilen bu soruya "İstediğiniz zaman açıklarız" cevabını verirken İmamoğlu ise "Bu bizim en rahat olduğumuz saha" cevabını verdi. İşte detaylar...

23.02.2024-00:06 - (Son Güncelleme: 23.02.2024-00:06)

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beşiktaş ilçesinde düzenlenen 'İstanbul'u büyüten kadınlar' programına katıldı ve basın mensuplarının sorularına açıklık getirdi.

“Siz ne zaman istiyorsanız açıklarız”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın geçtiğimiz günlerde mal varlığını açıklamasının ardından bir gazetecinin “Siz de mal varlığınızı açıklamayı düşünür müsünüz?” sorusuna cevap veren Kurum “Tabii ki düşünürüm. Biz mal varlığımızı zaten düzenli veriyoruz. Bakanlık görevi yaptığımız için görev kapsamında mal varlığımıza ilişkin bilgileri düzenli olarak bildiriyoruz. Resmi olarak da mal varlığımız kayıtlardadır. Açıklamakta da hiçbir sıkıntı yok. Siz ne zaman istiyorsanız, o zaman açıklarız" diye konuştu.

“Bu bizim en rahat olduğumuz saha”

Murat Kurum'un ardından Sultangazi'de Halk Buluşması programına katılan bir başka aday mevcut İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da mal varlığıyla ilgili açıklamalarda bulundu. İmamoğlu "Tabii ki. Ben, 2014'te Beylikdüzü Belediye Başkanı olurken de mal varlığımı açıkladım. 2019'da da mal varlığımı açıkladım. Şimdi de açıklayacağım. Her dönem mal varlığımı açıklayan da birisiyim. Bu, bizim en rahat olduğumuz saha. Onun için günü geldiğinde, zaten arkadaşlarının onu kamuoyuyla paylaşır" dedi.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal