Ekrem İmamoğlu Varolan Platformu Kuracağını Söyledi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya’yı ağırladığı görüşmede İstanbul Turizm Platformu'nu kuracağını söyledi. Ancak söz konusu platform 2004 yılında zaten kurulmuştu.

31.07.2019-15:47 - (Son Güncelleme: 31.07.2019-15:37) Ekrem İmamoğlu Varolan Platformu Kuracağını Söyledi

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya’yı Saraçhane’deki makam odasında ağırladı. Tebrik ziyaretinde, eski Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü emekli vali yardımcısı Cumhur Güven Taşbaşı ile şehir plancısı Özcan Biçer de hazır bulundu.

İmamoğlu, İstanbul’da turizm sektörünü kalkındırmak için farklı çalışmalar yapacaklarını söyleyerek ”İstanbul’un uluslararası turizm ekonomisinden en verimli dilimi alması, insanlarımıza yeni istihdam alanları açmak, yurt dışından ülkemize döviz girişini artırmak , şehirde yapılacak yatırımlara ek kaynak yaratabilmek, sektörün problemlerini beraber çözmek ve potansiyellerimizi beraber geliştirebilmek için, İstanbul Turizm Platformu’nu kuruyoruz. Bu platform, demokrasi kültürünün bu ülkede yeniden yeşermesine neden olacak ilk tohumların biridir. Turizmle alakası olan bütün kamu ve özel kurum ve kişilerinin temsil edileceği bu platform turizmle alakalı bütün meselelerin şehirdeki adresi haline gelecektir” dedi. İmamoğlu, platformun koordinatörlüğünü, eski Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü emekli vali yardımcısı Cumhur Güven Taşbaşı’nın yapacağını şehir plancısı Özcan Biçer'in de yardımcı olacağını belirterek toplantıda hazır bulunan Taşbaşı ve Biçer ile TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya’yı tanıştırdı.

VAR OLAN PLATFORMU YENİDEN KURACAK

İmamoğlu'nun bu açıklamaları kafalarda soru işaretleri bıraktı. Çünkü CHP'li başkanın kurmayı vaat ettiği platform, 2004 yılında dönemin belediye başkanı Kadir Topbaş tarafından kurulmuştu. 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal