Ekrem İmamoğlu Rize'de boş meydana konuştu: Beklediği kalabalığı bulamadı

Bayram ziyareti için Karadeniz'e giden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlarla buluştu. Rize’deki bayramlaşma programında beklediği kalabalığı bulamadı.

03.05.2022-13:48 - (Son Güncelleme: 03.05.2022-13:59)

Ekrem İmamoğlu Rize’de boş meydana konuşuyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Rize’deki bayramlaşma programında beklediği kalabalığı bulamadı.


Beklediği ilgiyi görmedi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, birçok bayram ziyareti için Doğu Karadeniz'e gitti. İlk olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın memleketi olan Rize'de vatandaşlarla bir araya gelen İmamoğlu beklediği ilgiyi göremedi.

Sözlerine çocukluk yıllarını anarak başlayan İmamoğlu, 'Çocukluğumun en güzel anılarını bu kıyı şeridinde yaşadım. Ticaret yolculuğunda babamın araçlarına eşlik ettim, bu güzel kıyının bereketi 70'li 80'li yıllarda hanemize bereket getirdi. Rize'den başlar Hopa'ya kadar, oradan döner Artvin'e Murgul'a kadar kamyonla malzeme dağıtır, her ilçesinde müşterilerimizin tezgahlarına geçer, selamlaşır, kucaklaşır, hemhal olur birbirimizi anlardık' dedi.


'Vatan hainlerine Rize'de yer yoktur'

Ekrem İmamoğlu Rize’de bayramlaşma progamında bir vatandaş, Ekrem İmamoğlu'na şu şekilde tepki gösterdi, 'Vatan hainlerine asla Rize’de yer yoktur' dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal