EKPSS sınavı ne zaman açıklanıyor? ÖSYM EKPSS sonuçlarının ne zaman açıklanacağını duyurdu!

Engelli vatandaşların memur olma amacıyla girdiği EKPSS sınavı 24 Nisan tarihinde tek oturum olarak tamamlandı. Sınavı tamamlayan adaylar merakla sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırmaya başladı. Peki EKPSS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Tüm detaylar haberimizde.

24.04.2022-14:51 - (Son Güncelleme: 24.04.2022-14:51) EKPSS sınavı ne zaman açıklanıyor? ÖSYM EKPSS sonuçlarının ne zaman açıklanacağını duyurdu!

24 Nisan tarihinde EKPSS sınavının tamamlanmasıyla birlikte adaylar internet üzerinden en çok sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırıyor. Peki sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı belli mi? ÖSYM takvimine göre sınav sonuçları ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

EKPSS sınav sonuçları

EKPSS sınav sonuçlarının açıklanma tarihi ÖSYM'nin oluşturduğu sınav takvimine göre 20 Mayıs Cuma günü. Bu tarihte adaylar ÖSYM aday işlemleri sisteminden sınav sonuçlarına ulaşabilecek. EKPSS puanları sınav sonucu açıklandıktan 4 yıl içerisinde kullanılabiliyor. EKPSS sınavı tek oturum olarak Genel Yetenek ve Genel Kültür kısımlarıyla toplam 60 soru halinde tamamlanıyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal