Zorlu Enerji Yetkili Olmayan Fatura Merkezleri Konusunda Vatandaşları Uyardı

Zorlu Enerji, elektrik perakende satış çalışmalarına devam ettiği Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak şehirlerindeki abonelerine, yetkisiz fatura ödeme merkezleri hakkında dikkatli olmaları gerektiğini ifade etti.

04.03.2019-15:55 - (Son Güncelleme: 04.03.2019-15:40) Zorlu Enerji Yetkili Olmayan Fatura Merkezleri Konusunda Vatandaşları Uyardı

Zorlu Enerji, elektrik perakende satış çalışmalarına devam ettiği Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak şehirlerindeki abonelerine, yetkisiz fatura ödeme merkezleri hakkında dikkatli olmaları gerektiğini ifade etti. Özellikle son zamanlarda giderek artan fatura dolandırıcılığı olayları ardından tüketicilerini uyarmak isteyen Zorlu Enerji, faturaların N Kolay şubelerinden ve anlaşmalı bankalar aracılığıyla ödenmesi gerektiğine dikkat çekti.

ENERJİ KESİLEBİLİR

Anlaşmalı olmayan yerler ve internet sitelerine ödeme yapılması konusunda; faturaların hiç ödenmemesi ya da geç ödenmesi sebebi ile enerjinin kesilmesi gibi tehlikelerin olduğuna vurgu yapan Zorlu Enerji; korsan ödeme yerlerinden alınan dekontların yasal bir geçerliliği de olmadığını da ifade etti.

ÜCRETSİZ YATIRILABİLİR

Zorlu Enerji aboneleri, fatura ödemelerini, N Kolay ödeme yerlerinde masraf ya da komisyon ödemeden gerçekleştirebildiği ifade edilirken ve isterlerse anlaşmalı bankalardan otomatik ödeme talimatı, internet veya telefon bankacılığı ve ATM üzerinden de ücretsiz olarak işlem gerçekleştirebilecekleri belirtti.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal