Yeni Nesil Mağaza "Vestel Ekspres" Hizmete Açıldı

Vestel’in online alışverişi mağaza ortamına taşıdığı yeni nesil mağaza konsepti Vestel Ekspres’in ilk şubesi İstanbul, Kadıköy’de açıldı. Vestel Ekspres; müşteriye istediği ürünü anında bulma, hızlı karşılaştırma, aynı gün teslimat seçeneği gibi kolaylıklar sunuyor.

17.02.2020-15:08 - (Son Güncelleme: 17.02.2020-14:53) Yeni Nesil Mağaza "Vestel Ekspres" Hizmete Açıldı
Sanayi devi Vestel’in online alışverişi mağaza ortamına taşıdığı yeni nesil mağaza konsepti Vestel Ekspres’in ilk şubesi İstanbul, Kadıköy’de açıldı. Vestel Ekspres; müşteriye istediği ürünü anında bulma, hızlı karşılaştırma, aynı gün teslimat seçeneği gibi kolaylıklar sunuyor.
 
Perakende sektöründe getirdiği yeniliklere bir ilki daha ekleyerek bu mağaza konseptini hayata geçiren Vestel'in bir sonraki ekspres mağazaları sırasıyla Kızıltoprak ve Suadiye'de açılacak.
 
Vestel CEO'su Turan Erdoğan, Vestel Ekspres mağazalarının firma ve sektör açısından önemini şu sözlerle anlattı:

"Perakende sektörünü müşteri talepleri şekillendiriyor. Müşteri davranışlarını iyi okuyan, talepleri zamanında alıp, bu talepler doğrultusunda faaliyetlerine yön veren şirketler başarılı oluyor. Artık gündemimiz akıllı cihazlar, birbiriyle iletişim kuran teknolojiler, deneyim mağazaları, akıllı mağazalar. Değişime ayak uyduran değil öncülük eden bir şirketiz. Bu nedenle de yatırımlarımızın odağına dijitalleşmeyi aldık.

Tüketici alışkanlıklarının değişmesi, tüketicinin artık tek bir kanaldan değil birçok kanaldan bilgiye hızla ulaşarak karar mekanizmalarını yönetmesi, değişen alışveriş davranışları gibi faktörler bizi buna yönlendiriyor. Vestel Ekspres mağazaları da bu vizyonumuzun sonucu olarak doğdu. Yeni nesil tüketicilerin ihtiyaçlarına yanıt verecek yeni nesil mağazalar açıyoruz. Tüketicilerimize pratik satın alma kolaylığı sunacağına ve başarılı olacağına inanıyorum."

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal