Ünlü E-Ticaret Sitesi Kapanıyor!

12 yıldır internet üzerinden kişiye özel ürünler ve hediyelik eşyalar satan Buldumbuldum.com maddi sıkıntılar sebebiyle kapanıyor.

01.10.2018-14:42 - (Son Güncelleme: 01.10.2018-14:36) Ünlü E-Ticaret Sitesi Kapanıyor!

Şahsa özel ürünleri ve hediyelik eşyaları satan e-ticaret sitesi Buldumbuldum.com kapanıyor. İnternet sitesi dışında fiziki satış yerleri de olan Buldumbuldum.com'un kurucusu Güçlü Gökozan'ın gerçekleştirdiği açıklamaya göre, firma bir zamandır maddi problemler yaşıyordu. Döviz kurlarında meydana gelen yükselişler de bu mali sıkıntıyı daha da kötüye götürdü. Firmanın çalışanlarıyla da davalık olduğu iddia edildi.

DEĞERİ 60 MİLYON LİRADAN FAZLA

Ortakları içinde Hasan Aslanoba, Nevzat Aydın, Melih Ödemiş, Bedii Can Yücaoğlu ve Birol Yücel gibi kişilerin olduğu Buldumbuldum.com, son olarak Mart ayında bir yatırım turuna imza atmıştı. Bu yatırımın, firmanın yurtdışına açılım amacını hızlandıracağı söylenmişti.

Toplam 4 yatırım turunda 6 milyon dolardan çok yatırım aldığı düşünülen Buldumbuldum.com'un, 2015 senesinde 60 milyon TL değerleme üstünden yatırım almıştı. Mart ayındaki yatırımın ise söz konusu tutardan daha fazla bir değerleme üstünden yapıldığı ifade ediliyor.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal