UBER Artık Bisiklet Hizmeti Verecek

Uber,Bisiklet paylaşım şirketi JUMP'ı satın aldı. Daha önce otomobil, helikopter, limuzin, yat gibi alanlarda kullanıcılarına hizmetler veren UBER artık bisiklet kiralama hizmeti sunacak.

10.04.2018-11:15 - (Son Güncelleme: 10.04.2018-11:57)

UBER tarafından satın alındığı belirtilen JUMP, 2011 yılında Social Bikes adıyla hizmet vermeye başlamıştı. Daha sonra JUMP adını alan bisiklet paylaşım uygulaması, dünyanın 12 ülkesinde hizmet veriyor.

SATIŞ MİKTARI BELLİ DEĞİL

TechCrunch'ın aktardığı habere göre, UBER, şirketinin satın alınan miktarın heniz belli olmadığı kaydedildi. JUMP CEO'su Ryan Rzepecki'ni, bisiklet paylaşım şirketinin satışından sonra Uber'in şirketin uzun dönem hedeflerini ve vizyonunu çok iyi anlamasının büyük payı var. Rzepecki, Uber CEO'su Dara Khosrowshahi'nin yönetiminin de bu kararı almada etkili olduğunu söyledi. 2017 yılını zor bir şekilde geçirdiğini belirten Rzepecki, buna karşın dev startup'ın doğru yolda olduğunu ifade etti.

Otomobilin yanı sıra, panelvan, limuzin, helikopter ve yat kiralayan UBER, daha önce Ocak ayında, JUMP ile işbirliği yaparak Uber Bike adlı hizmetgini tanıtmıştı. Bu sayede Uber üzerinden de JUMP bisikletler kiralanabiliyordu.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal