Turizme Seçim Etkisi: Tatil İptalleri %75'e Ulaştı

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, 9 günlük Ramazan Bayramı tatili için Ege Bölgesi’ndeki otellerin yüzde 90’ının dolduğunu, vatandaşların rezervasyon için ellerini çabuk tutması gerektiğini kaydetti.

24.05.2019-10:21 - (Son Güncelleme: 24.05.2019-10:17)

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Mehmet İşler, “İstanbul seçimlerine ciddi bir ilgi olduğunu görüyoruz. Biz Egeli turizmciler olarak herhangi bir partinin menfaatine olsun diye değil, iki başat ögeyi önümüze alarak karar verdik ve rezervasyonların iptali veya değişikliğine destek verdik. Katılımcı ve çoğulcu olmak adına, İstanbul'un değerli seçmenlerinin hangi partiye oy verirse versin demokrasi özgürlüğünü desteklemek adına verdiğimiz bir karardır. Biz otelciler hem yasaya uygunluğu açısından hem de çoğulcu demokrasiyi desteklemek ve sandığa yansıması açısından kararı destekledik. Tarih değişikliğinin yüzdesel oranı, iptal oranına göre daha fazla” ifadelerini kullandı.

BÜTÜN BÖLGELER SEÇİME HAZIR

Hükümetin, bayram tatilinin 9 gün olduğunu geçen yıllara oranla daha önce açıkladığını, bunun sektör adına son derece sevindirici olduğunu vurgulayan İşler, “Bütün bölgeler bayrama hazır, tesislerini hazırlamış durumda” diye konuştu.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal