TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Piyasaların Düzelmeye Başladığını Duyurdu

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odasını (TSO) ziyaret eden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, piyasaları yorumladı.

09.11.2019-10:50 - (Son Güncelleme: 09.11.2019-10:43) TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Piyasaların Düzelmeye Başladığını Duyurdu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Cemil Çiçek, eski İçişleri Bakanı ve Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Aksu, eski Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun ile birlikte Çorlu Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Ziyareti sırasında çalışmalar hakkında bilgi alan Hisarcıklıoğlu, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Türkiye’de ekonominin iyi gittiğine vurgu yapan Hisarcıklıoğlu, banka faizlerinin düşmeye başladığını belirtti.

'GELECEK AÇISINDAN UMUDUMUZ VAR'

Düşen faizlerle birlikte ülke ekonomisinin hareketlendiğini belirten Hisarcıklıoğlu, ''Bankalarda yavaş yavaş hareketlilik başladı. Piyasa dönmeye başladı ve gelecek açısından umudumuz var. Şu an iyiye doğru gidiyoruz.'' İfadelerini kullandı.

'MEKTUPLAR GÖNDERDİK'

Gazetecilerin Barış Pınarı Harekatı ile ilgili sorularını da yanıtlayan Hisarcıklıoğlu, ''190 ülkedeki bizim muhataplarımıza, iş dünyası olarak bizler, işçiler işçi sendikalarına, memurlar memur sendikalarına, esnaf kuruluşlarımız esnaf kuruluşlarına ve ziraat odalarımız bütün dünyadaki ziraat odalarına Barış Pınarı Harekatı'nın nasıl haklı olduğunu anlatan mektupları gönderdik.'' şeklinde konuştu.

 

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal