TMSF'den Stratejik Satış Kararı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), MİLSOFT Yazılım ve Teknolojileri AŞ'nin Savunma Sanayii Başkanlığı iştiraki olan SSTEK Savunma Sanayii Teknolojileri AŞ'ye devredildi.

16.09.2019-17:12 - (Son Güncelleme: 16.09.2019-16:47)

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), MİLSOFT Yazılım ve Teknolojileri AŞ'nin Savunma Sanayii Başkanlığı iştiraki olan SSTEK Savunma Sanayii Teknolojileri AŞ'ye devredildiği açıklandı.

TMSF tarafından gündeme getirilen duyuruya göre, FETÖ/PDY'nin Türk Silahlı Kuvvetleri'ne teknolojik sızma operasyonlarında kullandığı yazılım firması MİLSOFT Yazılım ve Teknolojileri AŞ, Savunma Sanayii Başkanlığı iştiraki olan SSTEK Savunma Sanayii Teknolojileri AŞ'ye devredildi.

 Ticari ve Ar-Ge kategorisinde üretimini devam ettirdi.

 2016 yılının kasım ayından bu güne FETÖ aidiyeti ve iltisakı bağlantısıyla TMSF kayyumluğunda yönetilen MİLSOFT şirketi, bilgi gizliliği ve teknoloji yönünden en üst seviyede güvenlik önlemi alırken, ticari ve Ar-Ge kategorisinde de üretimini devam ettirdi.

Yerli ve milli savunma sanayisi bakımından çok önemli bir konumu olan firmanın TMSF kayyumluğu altındaki yüzde 50 payı, uzun zamandır etkili olan gelişmelerin ardından Savunma Sanayii Başkanlığı'na bağlı olan SSTEK Savunma Sanayii Teknolojileri AŞ'ye devredildi.

MİLSOFT, komuta, kontrol, muhabere, bilgisayar ve istihbarat (C4I) teknolojileri, ISR ve görüntü kıymetlendirme sistemleri, elektronik harp, gömülü yazılımlar, bilgi teknolojileri, siber güvenlik, eğitim ve simülasyon kategorilerinde yaratıcı süreçler sunuyor.

 

Son Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal