TİSK'ten İstihdam Seferberliği'ne Destek Programı

Türkiye'nin her bir yanındaki iş dünyasına yönelik sivil toplum kuruluşları, odalar ve borsalar ülke çapında başlayan 'İstihdam Seferberliği 2019'a desteklerini vermeye devam ediyor.

07.03.2019-09:22 - (Son Güncelleme: 07.03.2019-09:13) TİSK'ten İstihdam Seferberliği'ne Destek Programı

Türkiye'nin her bir yanındaki iş dünyasına yönelik sivil toplum kuruluşları, odalar ve borsalar ülke çapında başlayan 'İstihdam Seferberliği 2019'a desteklerini vermeye devam ediyor. Ege bölgesi sanayicileri, Ordu, Giresun ve Erzincan'daki iş adamları istihdama katkı için çalışmalara başlayacağını ifade ederken, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonunun (TİSK) da 'İstihdam Seferberliği 2019' programıyla tanıtım desteği vereceklerini açıkladı.

TEŞVİKTEN YARARLANIN

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, Ordu Ticaret Borsası Başkanı Ziver Kahraman ile beraber OTSO'da gerçekleştirdiği basın toplantısında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı ile başlatılan yeni istihdam seferberliğine destek verdiklerini açıkladı. Şahin, seferberlik bünyesinde iş dünyasına ve girişimcilere 8 farklı teşvik sunulduğunu ifade etti. Kahraman da, 'Bu tarihi istihdam teşviklerinden faydalanın' şeklinde konuştu.

KAMU-ÖZEL EL ELE

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Şükrü Ataün ve Giresun Ticaret Borsası Başkan Vekili Hamza Bölük de, söz konusu istihdam seferberliğini destekledikleriniaçıkladı. Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tanoğlu ise, '2017’deki istihdam seferberliğinde kamu-özel sektör olarak el ele verdik ve 1,5 milyon ilave istihdam sağladık. Tüm işverenlere yeniden destek için çağrıda bulunuyorum' açıklamasında bulundu.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal