Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank: Üretim Süreçlerini Dijitalleştiren KOBİ'lere 300 Bin Lira Hibe Sağlayacağız

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank,"Bugünden itibaren akıllı dijital teknolojileri desteklemeye başlıyoruz. Bu teknolojileri yerli olarak geliştiren KOBİ'lere uygulama ve ticarileşme desteği sağlayacağız, üretim süreçlerini dijitalleştirmek niyetinde olan KOBİ'leri de teşvik edeceğiz.” açıklamasında bulundu.

04.03.2019-12:37 - (Son Güncelleme: 04.03.2019-15:16) Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank: Üretim Süreçlerini Dijitalleştiren KOBİ'lere 300 Bin Lira Hibe Sağlayacağız

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank: "Bugünden itibaren akıllı dijital teknolojileri desteklemeye başlıyoruz. Bu teknolojileri yerli olarak geliştiren KOBİ'lere uygulama ve ticarileşme desteği sağlayacağız, ayrıca üretim süreçlerini dijitalleştirmek niyetinde olan KOBİ'leri de teşvik edeceğiz.” açıklamasında bulundu.

300 BİN LİRASI HİBE ŞEKLİNDE 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, akıllı dijital teknolojileri yerli olarak tasarlayan KOBİ’lere destek vereceklerini belirterek Bu teknolojileri yerli olarak geliştiren KOBİ'lere uygulama ve ticarileşme desteği vereceğiz ayrıca üretim süreçlerini dijitalleştirmek isteyen KOBİ'leri de teşvik edeceğiz. Buna seracılık yatırımları da dahil. Bu noktada dijitalleşmeden seracılık yatırımları da fayda sağlayabilecek. Çağrımızın üst limiti 1 milyon lira ve daha da önemlisi bunun 300 bin lirası hibe şeklinde." sözlerini aktardı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal