Pembe Elektrik Faturaları Dikkat Çekiyor!

Limak Enerji Uludağ Elektrik, "Meme Kanseri Farkındalık Ayı" sebebiyle 3 milyon abonesine pembe renkte tasarlanan fatura gönderdi.

15.10.2019-11:43 - (Son Güncelleme: 15.10.2019-11:31)

 

Limak Enerji Uludağ Elektrik, meme kanserine dikkati çekmek için pembe renkte dizayn ettiği faturaları abonelerine ulaştırdı.

"Meme Kanseri Farkındalık Ayı" çerçevesinde bu hastalığa dikkati çekmeyi amaçlayan şirket görevlileri, faturalarını pembe renkte tasarlayıp abonelerine ulaştırdı. 

Bu ay 3 milyon müşterisine faturaların alt kısmında "Meme kanserinden korkma! Kendi kendine muayeneyle erken tanı hayat kurtarır." mesajını da ileten şirket, bu konuda 5 milyon kişiyi bilinçlendirmeyi hedefliyor.

Faturaların üzerinde iletilen sosyal mesajlarla birlikte her yıl kadın çalışanları için meme kanserine yönelik bir bilgilendirme semineri gerçekleştiren şirket, bu yıl da meme kanserinde erken teşhiste önemli olan kendi kendine muayeneyi anlatarak çalışanları bilinçlendirecek. 360 derece bilinçlendirme kampanyası planlayan firmanın müşteri işlem yetkilileri ise pembe kurdele takdim edecek.

Şirket, bugün ve yarın web sitesi ile sosyal medya hesapları gibi dijital mecralarda logosunu pembe renkte dizayn ederek, tüm platformlarda meme kanserine pembe ışık yaktı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal