Ordu'da Bulunan Manyetik Siyah Kum Hastalıklara Çare Olacak

Dünya üzerinde yalnızca belirli yerlerde bulunan ve en kalitelisi 30 kilometre uzunluğundaki Ünye sahillerinden tespit edilen manyetik siyah kum, uyku sorunları, stres, romatizma ve felç gibi birçok hastalığa çare olacak.

06.02.2019-10:31 - (Son Güncelleme: 06.02.2019-10:22) Ordu'da Bulunan Manyetik Siyah Kum Hastalıklara Çare Olacak

Dünya çapında uygulandığı tedavi şekilleri ile ün salan ve Karadeniz Bölgesi’nde de yeni yeni ortaya çıkan ‘manyetik siyah kum’, timüs bezini harekete geçirerek stres ve uyku sorunlarından romatizma, sedef gibi pek çok rahatsızlığın tedavisi için kullanılıyor. Dünya üzerinde yalnızca belirli yerlerde örnekleri bulunana ve Türkiye çapında Karadeniz Bölgesi’ndeki Ordu'nun Ünye ilçesinde keşfedilen manyetik siyah kum, içerisinde olan mineraller ve bileşenlerin zenginliğiyle birçok hastalığa iyi geliyor.

Karadeniz’e ismini verdiği söylenen ve dünyadaki örneklere göre içerisinde olan 20’ye yakın mineral ve bileşenlerle birlikte  Karadeniz Teknik Üniversitesi hocalarının gerçekleştirdiği araştırmalara göre içinde insan sağlığına zararlı ağır ve yabancı madde olmaması ile de dikkatleri üzerine çeken bölgedeki manyetik siyah kum, Ünye ilçesindeki ortalama 30 kilometrelik sahil boyunca sıkça rastlanabiliyor.

Sahildeki kumun içerisinde ortalama yüzde 58’lik oranla rastlanan manyetik siyah kum, ince yapısı ve kaliteli olması sebebi ile insan vücudunda düzenleyici bir etki uyandırarak bio-enerjiyi de canlandırıyor.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal