LC Waikiki 1000. Mağazasını Kiev’de Açtı

Türkiye moda perakende sektörünün lider markalarından LC Waikiki, 1000. mağazasını Ukrayna’nın başkenti Kiev’de açtı.

17.02.2020-16:19 - (Son Güncelleme: 17.02.2020-18:08) LC Waikiki 1000. Mağazasını Kiev’de Açtı

Türkiye moda perakende sektörünün lider markalarından LC Waikiki, 1000. mağazasını Ukrayna’nın başkenti Kiev’de açtı. Bugün üç kıtada, 47 ülkede, 307 farklı şehirde hizmet veren marka, yurtdışı yatırımlarına ilk olarak 2009'da Romanya'da açtığı şubesiyle başlamıştı.

Ukrayna'da 18 şehirde 35 mağazası bulunan LC Waikiki'nin 1000. mağazasının açılışında LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük, LC Waikiki Mağazacılık Genel Müdürü Berna Akyüz Öğüt, Türkiye’nin Kiev Büyükelçisi Yağmur Güldere, Türk Ukrayna İşadamları Derneği (TUİD) Başkanı Burak Pehlivan başta olmak üzere birçok önemli isim hazır bulundu.

Yatırım maliyeti 1 milyon dolar olan ve 40 personelin görev yapacağı River Mall’daki iki katlı yeni mağaza, 1880 metrekare alanıyla ülkede LC Waikiki’nin en büyük mağazası oldu.

LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük'ün 1000. mağaza açılışına ilişkin değerlendirmeleri şöyle:

Markamızla ilk yola çıktığımızda kendimize ‘İyi Giyinmek Herkesin Hakkı’ şeklinde bir misyon belirlemiştik. Ulaşılabilir modayı farklı pazarlarda, farklı kültürlerle buluşturarak ülke sınırlarımızın ötesine taşıma hedefi koymuştuk. Her kesimden, her yaş grubundan, herkesin tarzına ve bütçesine uygun, kaliteli ve aynı zamanda giysi güvenliği ilkeleriyle üretilen ürünler sunmayı müşterilerimize taahhüt ettik. İnanıyoruz ki bir ülkenin en önemli değeri küresel markalarıdır.

Bugün global arenadaki 1000. mağazamızı büyük bir gururla açıyoruz. ‘İyi Giyinmek Herkesin Hakkı” misyonumuzu mağaza açtığımız her ülkeye taşımak bizim için ayrı bir mutluluk kaynağı.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal