Kredi Kartı Kaç Günde Çıkar, Ne Zaman Gönderilir?

Kredi kartı kaç günde gelir Vakıfbank? Kredi kartı kaç günde gelir Akbank? Kredi kartı kaç günde gelir Halkbank? Tüm bu soruların cevapları haberimizde...

04.02.2019-16:37 - (Son Güncelleme: 04.02.2019-16:25) Kredi Kartı Kaç Günde Çıkar, Ne Zaman Gönderilir?

Kredi kartı başvurusu kabul edilen tüketiciler, kredi kartı kaç günde çıkar, ne zaman gönderilir ya da gelir gibi soruların yanıtlarını  merak ediyorlar.

Genellikle karşı karşıya gelinen bir durum olmasa dahi, bazı zamanlarda onaylanan kredi kartları tüketicilere bir hayli geç gelebiliyor. Mesele ile alakalı olarak buradaki bazı ayrıntılara göz atın.

Kredi kartı ortalama iki hafta içerisinde çıkar ve gönderilir

Banka tarafından onaylanmış bir kredi kartı, ortalama 10 gün içerisinde basılarak çıkar ve kargoya verilerek yaklaşık 15 gün içerisinde alıcıya gönderilir.

Burada dikkat etmeniz gereken iki önemli şey var:

Bunlardan ilki, kredi kartınızın banka tarafından onay almış olması. Eğer kartınız onaylandı ise size SMS veya çağrı yoluyla bilgi verilir.

Onaylama süreci, kısa bir değerlendirme ardından gerek fiziki gerekse de sanal ortamda tüketici tarafından onaylanan sözleşmelerin sonrasında hızla bitirilir ve banka kredi kartını basar. Bu süreç daha kısa olabileceği gibi çoğunlukla 10 gün içerisinde bitirilir.

İkinci olarak, bankanız halihazırda basılarak çıkan kartınızı anlaşmalı olduğu kuryeye sevk eder. Kuryenin adresinize teslim etme süresi de ortalama 10 günü bulur.

Toplamda, banka tarafından onaylanan bir kredi kartının alıcısına gitme süresi hafta sonları ve resmi tatiller dışında 15 günü bulur.

Kredi kartınızın teslimat durumunu bankanızdan izleyebilirsiniz

Kredi kartı başvurusu gerçekleştirdiğiniz bankanın müşterisiyseniz, ilgili bankanın internet şubesini kullanarak kredi kartınızın teslimat durumunu görebilirsiniz.

Banka müşterisi değilseniz, kredi kartınızın durumu hakkında çağrı merkezlerinden her zaman bilgi alabilirsiniz. Bankaların çağrı merkezleri kredi kartınızın teslimat durumuna dönük bilgi vermektedir.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal