İçişleri Bakanlığı 7 Bin Bekçi Alacak! Peki İlan Ne Zaman Yayınlanacak?

İçişleri Bakanlığı geçtiğimiz günlerde 7 bin bekçi alımı yapacağını açıklamıştı. Ancak alımla ilgili ilan henüz yayınlanmış değil. Peki ilan ne zaman yayınlanacak.

08.06.2018-09:37 - (Son Güncelleme: 08.06.2018-09:16) İçişleri Bakanlığı 7 Bin Bekçi Alacak! Peki İlan Ne Zaman Yayınlanacak?

İçişleri Bakanlığı 7 bin (7000) çarşı ve mahalle bekçisi alımı ilanı resmi olarak yarın yani 8 Haziran 2018 tarihinde yayımlanacak mı? Duyuru geldi mi?

Bakanlığının çabaları ile kamuya tekrar bekçi kadrosu açıldı. Gece saatlerinde halkın daha rahat biçimde yaşayabilmesi için bekçi kadrolarına alımlar yapılmaya başlandı. Geçtiğimiz haftalarda Polis Akademisi Başkanlığı üstünden 7 bin bekçi alımı yapılacağı açıklanmıştı fakat resmi olarak ilan duyurulmadı. Buna göre İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yapılan açıklama da 7 bin bekçi alımının resmi olarak Cuma günü açıklanacağı bildirilmişti. Peki 7 bin bekçi alımı ilanı resmi olarak bugün yani 8 Haziran 2018 tarihinde yayımlanacak mı? Yayımlanacak ise hangi kanal üstünden yayınlanacak?

İLAN NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yapılan açıklama ile 7 bin bekçi alımının Cuma günü duyurulacağı açıklanmıştı. Yani Cuma günü 8 Haziran'a rast gelmesinden ötürü resmi olarak bugün7 bin bekçi alımının kamuoyuna açıklanması bekleniyor. İlanın açıklnamsı ile beraber istenecek koşullar, başvuru tarihleri gibi tüm ayrıntıları öğrenilecektir.

Peki ilan nereden açıklanacak? Buna göre 7 bin bekçi alımı ilanı İl Valiliklerinin resmi internet sayfası, İl Emniyet Müdürlüklerinin resmi internet sayfası üzerinden mi yoksa tek yer Polis Akademisi Başkanlığı üzerinden mi yayımlanacak belli değil.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal