Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak: Yeni Sürece Giriliyor

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından yapılan açıklamada, 'Tabana yayılmış daha adaletli bir vergi sistemini en kısa zamanda hayata geçirmeyi arzuluyoruz. Yeni sürece giriliyor' ifadeleri kullanıldı.

27.02.2019-10:49 - (Son Güncelleme: 27.02.2019-10:39) Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak: Yeni Sürece Giriliyor

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Vergi Konseyi 134'üncü Genel Kurulu'nda konuşma gerçekleştirdi.

Bakan Albayrak 'Gerek kamu gerekse özel sektör temsilcileriyle çalışma grupları oluşturduk ve çalışmaya başladı. Vergi politikalarında suistimalleri de göz önünde bulunduracak şekilde bu yıl çok güçlü refleksler vereceğiz. Dijital vergilendirmeye bu yıl güçlü refleks vereceğiz' şeklinde konuştu.

Hazine Ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

'Tabana yayılmış daha adaletli bir vergi sistemini en kısa zamanda hayata geçirmeyi arzuluyoruz.'

'Vergi sisteminiz ne kadar adaletli ve verimli olursa ülkenin yapısı, sistemi, temel altyapısı o kadar güçlü olur.'

'Yeni sürece girildi.  Yeni bir vergi sistemi için başladığımız çalışmaları bir adım daha ileri bir faza taşıyoruz. Yeni dönemde çok daha etkin bir kayıtlı ekonomiye geçiş sürecini uygulayacağız.'

NİSAN AYINDA HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK

Berat Albayrak Nisan ayına yönelik olarak, 'Biz burada dünyadaki en etkin istihdam paketini açıkladık. Birileri nisanda bir şey bekliyor. Nisan ayında her şey çok daha güzel olduğunda burda başka orada başka, peki onlar yüzümüze nasıl bakacaklar. Türkiye daha iyiye gidiyor. O diyenler trenin artık çok arka vagonunda kalacaklar.' ifadelerini kullandı.

E-TİCARETTE VERGİLENDİRME

E-ticarek hakkında da önemli açıklamalarda bulunan Bakan Albayrak, 'Gerek kamu gerekse özel sektör temsilcileriyle çalışma grupları oluşturduk ve çalışmaya başladı. Vergi politikalarında suistimalleri de göz önünde bulunduracak şekilde bu yıl çok güçlü refleksler vereceğiz. Dijital vergilendirmeye bu yıl güçlü refleks vereceğiz.' dedi.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal